Αθλητισμός

Κώστας Σλούκας κορωνοϊός: Θετικός στον ιό ο Έλληνας γκαρντ

Κώστας Σλούκας κορωνοϊός: Θετικός στον ιό ο Έλληνας γκαρντ
Κώστας Σλούκας κορωνοϊός: Ο Έλληνας γκαρντ πληρώνει την απερισκεψία της Τουρκίας να μη σταματήσει τις αθλητικές δραστηριότητες.

Κώστας Σλούκας κορωνοϊός: Από στη στιγμή που ο κορωνοϊός ήρθε στην Ευρώπη όλες οι χώρες πήραν μέτρα για την αντιμετώπιση του. Ένα από αυτά ήταν να σταματήσει κάθε αθλητική δραστηριότητα. Το ένα μετά το άλλο τα εθνικά πρωταθλήματα σε όλα τα αθλήματα αναβλήθηκαν μέχρι να ξεπεραστεί η πανδημία. Ωστόσο η Τουρκία δεν είναι μια από αυτές τις χώρες.

Παρά τις αντιδράσεις που υπήρχαν το πρωτάθλημα μπάσκετ συνεχίστηκε κανονικά. Αυτό δεν θα έπρεπε να κάνει εντύπωση σε κανέναν αν σκεφτούμε ότι η Τουρκία είναι μια από τις χώρες που άργησε πολύ να πάρει μέτρα. Πριν από κάθε παιχνίδι τα μέλη των ομάδων είναι υποχρεωμένα να υποβληθούν στα ειδικά τεστ.

Θετικός ο Σλούκας

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τέσσερα μέλη της Φενερμπαχτσέ βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό. Ένας από αυτούς είναι ο Κώστας Σλούκας. Μαζί τον Έλληνα αθλητή βρέθηκαν θετικοί οι Γιαν Βέσελι, Αχμέτ Ντουβερίογλου και Τσενκ Ρέντα (team manager), σύμφωνα με πληροφορίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα κρούσματα στο στρατόπεδο της ομάδας δεν είναι μόνο τέσσερα.

Η λίστα των μελών της Φενέρ που έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό είναι ακόμα μεγαλύτερη και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις από πλευράς της τουρκικής ομάδας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δυστυχώς τα κρούσματα είναι πολύ περισσότερα εκτός από τα τέσσερα στη Φενέρ, καθώς έχουν προσβληθεί πέραν από αθλητές κι άλλα μέλη του κλαμπ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments