Αθλητισμός

Σέρχιο Αραούχο ΑΕΚ: Ο Αργεντινός θέλει η ΑΕΚ τo σκέφτεται

Σέρχιο Αραούχο ΑΕΚ: Ο Αργεντινός θέλει η ΑΕΚ τo σκέφτεται
Σέρχιο Αραούχο ΑΕΚ: Στην Ένωση ακόμη δεν έχουν αποφασίσει αν θα ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς για τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή.

Σέρχιο Αραούχο ΑΕΚ: Μπορεί στην ΑΕΚ να έχουν πάρει την οριστική απόφαση να κρατήσουν και τη νέα σεζόν στις τάξεις τους τον Νταμιάν Σιμάνσκι που αποδείχθηκε ένα εξαιρετικό «εργαλείο» για τον χώρο της μεσαίας γραμμής, καταβάλλοντας στην Αχμάτ Γκρόζνι την οψιόν αγοράς του που είναι 1,5 εκατομμύριο ευρώ ωστόσο δεν φαίνεται να ισχύει στον ίδιο βαθμό κάτι ανάλογο και για τον Σέρχιο Αραούχο. Σίγουρα προτεραιότητα των «κιτρινόμαυρων» είναι η παραμονή του «Τσίνο» στα Σπάτα, όμως οι οριστική απόφαση θα κριθεί από δυο παραμέτρους.

Πρώτον από την απόδοση που θα έχει ο Αργεντινός επιθετικός στο υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου, αν και όποτε αυτή ολοκληρωθεί, και δεύτερον από το νέο κύκλο συζητήσεων που θα γίνουν με την Λας Πάλμας, είτε για να πέσει το συνολικό κόστος αγοράς του παίκτη, είτε για να καταβληθούν τα χρήματα που προβλέπονται για την οψιόν αγοράς του και είναι 2,7 εκατομμύρια ευρώ σε δόσεις που θα βολεύουν τους «κιτρινόμαυρους». Σε κάθε περίπτωση τα χρήματα που θα πρέπει να πληρώσει η ΑΕΚ για να κάνει δικό της τον 28χρονο Αραούχο είναι αρκετά και ως εκ τούτου θα «μετρήσει» πάρα πολύ την τελική της απόφαση.

Ο Αραούχο θέλει όσο τίποτα να παραμείνει στην «Ενωση» καθώς θεωρεί ότι είναι ένα περιβάλλον στο οποίο μπορεί να θέσει ξανά σε ανοδική πορεία την καριέρα του. Άλλωστε αυτός ήταν ο λόγος που ο ίδιος πίεσε σε μεγάλο βαθμό την Λας Πάλμας τον Ιανουάριο προκειμένου να επιτευχθεί η επιστροφή του στην «Ενωση». Το «δέσιμο» του Αραούχο με την «Ενωση» φάνηκε και από το μήνυμα που «ανέβασε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Παρασκευή (20/3) με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί λόγω κορωνοϊού. «Μένουμε σπίτι, κάνουμε υπομονή και σε λίγο καιρό θα είμαστε και πάλι όλοι μαζί. Μόνο ΑΕΚ!» έγραψε ο «Τσίνο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments