Αθλητισμός

Σωτήρης Νίνης: Ορατό το ενδεχόμενο να ολοκληρώσει την καριέρα του

Σωτήρης Νίνης: Ορατό το ενδεχόμενο να ολοκληρώσει την καριέρα του
Ο Σωτήρης Νίνης παρά τα καλά του εργομετρικά τελικά δεν τα βρήκε με τον Ατρόμητο τον περασμένο Ιανουάριο.

Συμπληρώθηκαν 10 χρόνια από την 25η Φεβρουαρίου του 2010 όταν ο Παναθηναϊκός άφηνε το πιο πρόσφατο αποτύπωμά του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και ο Σωτήρης Νίνης με τρεις ενέργειές του έκανε όλη την Ευρώπη να μιλάει γι αυτόν. Ούτε 20 ετών δεν ήταν τότε και είχε συμπληρώσει ήδη 88 συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό. Γεννηθείς την 3η Απριλίου του 1990 και εξέπεμπε τέτοια λάμψη που τον Φλεβάρη του 2010, 40 ημέρες πριν από τα γενέθλιά του, θάμπωνε τους μάνατζερς των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών ομάδων.

Σήμερα ο ταλαιπωρημένος Σωτήρης Νίνης, αφού πρόλαβε να πανηγυρίσει το νταμπλ, να παίξει σε Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό και να δοκιμάσει την τύχη του σε διάφορες ομάδες οδεύει για τα 30 του και παραμένει χωρίς συμβόλαιο. Όπως αναφέρει το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», το γεγονός ότι δεν τα βρήκε με τον Ατρόμητο θα παρατείνει το διάστημα της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους στον ένα χρόνο.

Εξέλιξη που βάσει του κύκλου του αφήνει ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Μόλις στα 30 του.

Ευχόμαστε να βρει γρήγορα ομάδα και να κάνει μια νέα αρχή καθώς είναι ατόφιο ταλέντο και αξίζει να βρίσκεται στις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές ομάδες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments