Αθλητισμός

Ιβάν Σαββίδης: “Παγώνει” το θέμα της αγοράς ομάδας από τη Βραζιλία

Ιβάν Σαββίδης: “Παγώνει” το θέμα της αγοράς ομάδας από τη Βραζιλία
Ιβάν Σαββίδης: Στο συρτάρι φαίνεται πως μπαίνει το πλάνο για εξαγορά ομάδας από τη Βραζιλία.

Ιβάν Σαββίδης: Ο ομογενής επιχειρηματίας είναι εδώ και χρόνια ο χρηματοδότης και διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ιβάν Σαββίδη να θέλει να αγοράσει ομάδα από τη Βραζιλία. Η αλήθεια είναι πως δεν ήταν μόνο φήμες καθώς έγιναν κάποιες επαφές με συλλόγους.

Μάλιστα οι πληροφορίες ανέφεραν ότι η ομάδα για την οποία έχει ενδιαφερθεί ο Ιβάν Σαββίδης είναι η Φορταλέζα. Ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Metrosport αυτό το ενδεχόμενο δεν συγκεντρώνει πλέον πολλές πιθανότητες. Άλλωστε το αρχικό πλάνο ήταν να χτιστεί ένα τμήμα σκάουτινγκ στη χώρα του καφέ προκειμένου να γλυτώνει ο ΠΑΟΚ την προμήθεια στους μάνατζερ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει:

Οι πληροφορίες έρχονται από την Ρωσία και δόθηκαν στον τοπικό Τύπο από τον όμιλο Αγκροκομ του Ιβάν Σαββίδη. Δεν υπάρχει θέμα απόκτησης βραζιλιάνικης ομάδας από τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ. Τουλάχιστον την δεδομένη χρονική περίοδο. Αυτό, βέβαια, προέκυπτε και από τις πληροφορίες που έρχονταν και στην Ελλάδα, είτε από την πλευρά των αδερφών Κορνατσίνι που είχαν αναλάβει να κάνουν τις επαφές στην χώρα του καφέ, είτε από τους ανθρώπους της Φορταλέζα.

Η αλήθεια είναι ότι και η διοίκηση του βραζιλιάνικου συλλόγου είχε κάνει στροφή τελευταία. Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός ότι η πλευρά Σαββίδη συνέλεξε πληροφορίες για την αγορά, όχι μόνο την ποδοσφαιρική, της Βραζιλίας, δημιουργεί μία βάση δεδομένων χρήσιμη για το μέλλον. Ας μην ξεχνάμε ότι η βασική σκέψη του ομογενή επιχειρηματία έχει να κάνει με τον εντοπισμό και την απόκτηση παικτών από τον ΠΑΟΚ, χωρίς να χρειάζεται να πληρώνει πολλά μεσιτικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments