Ελλάδα

Έντυπο δήλωσης μετακίνησης: Άνοιξε το forma.gov.gr για τις άδειες μετακίνησης

Έντυπο δήλωσης μετακίνησης: Άνοιξε το forma.gov.gr για τις άδειες μετακίνησης
Έντυπο δήλωσης μετακίνησης: Άνοιξε για τον κόσμο η πλατφόρμα forma.gov.gr στην οποία οι πολίτες θα μπορούν να βρίσκουν το ειδικό έντυπο για δήλωση μετακίνησης.

Έντυπο δήλωσης μετακίνησης: Μετά από αρκετή σκέψη η κυβέρνηση πήρε την απόφαση να επιβάλει απαγόρευση κυκλοφορίας. Αυτό που οδήγησε τις αρχές να εφαρμόσουν το μέτρο ήταν η απειθαρχία ορισμένης μερίδας του πληθυσμού. Μπορεί να ήταν μειοψηφία, αλλά μπορεί να μεταφέρει τον ιό. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι από τις έξι το πρωί της Δευτέρας οι πολίτες δεν θα μπορούν να κάνουν μετακινήσεις χωρίς ειδική άδεια.

Για να πάρει κάποιος άδεια θα πρέπει να συμπληρώσει ένα ειδικό έγγραφο. Οι πολίτες μπορούν να το βρουν στην σελίδα forma.gov.gr. Το σάιτ βρίσκεται στον αέρα εδώ και λίγες ώρες και από αύριο αρκετός κόσμος θα το επισκέπτεται προκειμένου να εξασφαλίσει την άδει κυκλοφορίας. Θυμίζουμε όταν ακόμα και με άδεια, θα πρέπει όλοι να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή διαβατήριο. Παράλληλα όποιος κυκλοφορεί χωρίς σχετική άδεια θα πληρώνει πρόστιμο 150 ευρώ.

Για να βρείτε το έντυπο μπείτε εδώ 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments