Αθλητισμός

Κωνσταντίνος Τσιμίκας Ολυμπιακός: “Η Νάπολι επιταγχύνει την προσπάθεια απόκτησης του 23χρονου”

Κωνσταντίνος Τσιμίκας Ολυμπιακός: “Η Νάπολι επιταγχύνει την προσπάθεια απόκτησης του  23χρονου”
Κωνσταντίνος Τσιμίκας Ολυμπιακός: Ο Έλληνας αμυντικός αποτελεί προτεραιότητα της Νάπολι, με τους Ιταλούς να αναφέρουν πως εκτός από τους "Παρτενοπέι" στο παιχνίδι διεκδίκησής του βρίσκεται και η Ίντερ του Αντόνιο Κόντε.

Κωνσταντίνος Τσιμίκας Ολυμπιακός: Μπορεί η αγωνιστική δραστηριότητα στα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να έχει “παγώσει”, ωστόσο αυτό δεν στέκεται εμπόδιο στις ομάδες να συνεχίσουν βάζοντας μπροστά το πλάνο για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Στον Πειραιά, άπαντες κατανοούν πως ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας μοιάζει αρκετά δύσκολο να συνεχίσει στο Λιμάνι και μετά το καλοκαίρι, καθώς ο νεαρός έχει βρεθεί στις λίστες μεγάλων συλλόγων της Ευρώπης.

Ο 23χρονος αμυντικός από το ξεκίνημα της σεζόν πραγματοποιεί αλματώδη βήματα δείχνοντας έτοιμο για τη μετάβαση σε σύλλογο της ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ο ιταλικός Τύπος έχει σε ημερήσια διάταξη τον Έλληνα αμυντικό στις φυλλάδες του, τονίζοντας πως ο παίκτης αργά ή γρήγορα θα μετακομίσει στη γείτονα χώρα.

«O Κριστιάνο Τζουντόλι (σ.σ: αθλητικός διευθυντής της Νάπολι) θέλει πάση θυσία τον Κώστα Τσιμίκα». Αυτό επαναλαμβάνει σήμερα η Gazzetta dello Sport, εξηγώντας ότι για τον Τσιμίκα έχει κάνει καλές αναφορές ο συμπαίκτης του στην εθνική, Κώστας Μανωλάς. «Ο Τσιμίκας όμως δεν αρέσει μόνο στη Νάπολι, αλλά και στην Ίντερ. Γι αυτό θα ωθήσει τον αθλητικό διευθυντή της Νάπολι να επιταχύνει τη συμφωνία. Η προσφορά είναι 15 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που ίσως αρκετό για να ικανοποιήσει τον Ολυμπιακό», προσθέτει η εφημερίδα. Από πλευράς του ο Ολυμπιακός περιμένει επίσημες προτάσεις, ωστόσο είναι σαφές πως οι συζητήσεις για την παραχώρηση του παίκτη θα εκκινήσουν μονάχα αν τα ποσά υπερβούν τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments