Αθλητισμός

Ζέλικο Ομπράντοβιτς Φενέρμπαχτσε: Αφήνει τη Τουρκία και “φλερτάρει” με Παναθηναϊκό

Ζέλικο Ομπράντοβιτς Φενέρμπαχτσε: Αφήνει τη Τουρκία και “φλερτάρει” με Παναθηναϊκό
Ζέλικο Ομπράντοβιτς Φενέρμπαχτσε: Η διακοπή του τουρκικού πρωταθλήματος λόγω κορωνοϊού καθώς επίσης και τα έντονα οικονομικά προβλήματα στον σύλλογο της Πόλης "επιβάλλουν" στον Σέρβο τεχνικό σκέψεις αποχώρησης.

Ζέλικο Ομπράντοβιτς Φενέρμπαχτσε: Το κεφάλαιο του Σέρβου τεχνικού στην Τουρκία και την Φενέρμπαχτσε φαίνεται πως ολοκληρώνεται πριν το καθορισμένο χρονικό πλαίσιο που είχε τεθεί από τις δύο πλευρές. Ο τουρκικός Τύπος “βουίζει” πως ο Ομπράντοβιτς ενημέρωσε τη διοίκηση της Φενέρμπαχτσε πως επιθυμία του είναι να αποχωρήσει από τον σύλλογο. Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο Σέρβος απάντησε αρνητικά δύο φορές σε συζήτηση με τη διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του, δείχνοντας με κάθε τρόπο πως το κεφάλαιο Φενέρ έχει κλείσει για εκείνον.

Η αποχώρηση από την Τουρκία εύλογα δημιουργεί νέα σενάρια καθώς λίγοι πιστεύουν πως ο Σέρβος θα παραμείνει στα… πιτς. Έτσι τόσο οι Τούρκοι όσο και ο ελληνικός Τύπος περιπλέκει το όνομα του έμπειρου τεχνικού με τον Παναθηναϊκό. Οι “Πράσινοι” έπειτα και το επίσημο “διαζύγιο” με τον Ρικ Πιτίνο βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή που θα τους φέρει την ομάδα ξανά στον δρόμο της δόξας.

Το ένδοξο παρελθόν του Ομπράντοβιτς στο “Τριφύλλι” συνιστά εγγύηση για τους “Πράσινους”, οι οποίοι θα ήθελαν να δουν και πάλι τον Σέρβο τεχνικό να κάθεται στον πάγκο της ομάδας. Γυρνώντας τώρα στην Φενέρμπαχτσε, οι Τούρκοι αναφέρουν πως πιθανός αντικαταστάτης του Ομπράντοβιτς φέρεται να είναι ο Σαρούνας Γιασκεβίτσιους, ένα όνομα που εδώ και καιρό “παίζει” και για τον Παναθηναϊκό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments