Ελλάδα

Αυτό είναι το νέο σκίτσο του Αρκά για τον κορονοϊό και τη θανατηφόρα βλακεία

Αυτό είναι το νέο σκίτσο του Αρκά για τον κορονοϊό και τη θανατηφόρα βλακεία
Στο τελευταίο σκίτσο του αναφέρεται σε όσους αψηφούν τα μέτρα που έχουν θεσπιστεί για την προστασία μας και για τον περιορισμό εξάπλωσης του ιού.

Ο διάσημος σκιτσογράφος Αρκάς συνεχίζει να σχολιάζει την επικαιρότητα με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Τα νέα σκίτσα του που αναφέρονται στον νέο κορονοϊό covid -19 κάνουν θραύση στα social media με αμέτρητα likes και κοινοποιήσεις.

Στο τελευταίο σκίτσο του αναφέρεται σε όσους αψηφούν τα μέτρα που έχουν θεσπιστεί για την προστασία μας και για τον περιορισμό εξάπλωσης του ιού και χαρακτηρίζει την ενοχλητική μέχρι τώρα βλακεία… θανατηφόρα.

Ωστόσο χθες, ο Χαράλαμπος του Αρκά λόγω των συνθηκών που αντιμετωπίζουμε θύμισε στους ηλικιωμένους πως… δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κυκλοφορούν έξω σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Ο κορονοϊός δεν αστειεύεται, επομένως, οι ηλικιωμένοι καλό θα ήταν να μένουν στο σπίτι τους ακόμη κι αν νιώθουν… αρκετά χρόνια νεότεροι.

arkas3-1-507x600

Ο Αρκάς από τα πρώτα του σκίτσα για τον κορονοιό ήταν ιδιαίτερα καυστικός τονίζοντας πως πρέπει να έχουμε το αίσθημα της ατομικής ευθύνης.89393491_1865911943544959_2451331886744600576_o

Η ατομική ευθύνη σε τέτοιες καταστάσεις μάλλον θεωρείται δυσεύρετο αγαθό. Το εν λόγω σκίτσο του Αρκά, μέσα σε μόλις 11 λεπτά από τη δημοσίευσή του είχε 6,2 χιλιάδες likes, 67 σχόλια και 1,7 χιλιάδες κοινοποιήσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments