Ελλάδα

Κορονοϊός απαγόρευση κυκλοφορίας: Έπεσαν τα δύο πρώτα πρόστιμα των 150€ στη Χίο

Κορονοϊός απαγόρευση κυκλοφορίας: Έπεσαν τα δύο πρώτα πρόστιμα των 150€ στη Χίο
Κορονοϊός απαγόρευση κυκλοφορίας: Οι πολίτες μπορούν να μπαίνουν στην πλατφόρμα forma.gov.gr , η οποία ενεργοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής για τις απαραίτητες οδηγίες και τα σχετικά έγγραφα που χρειάζονται για τις μετακινήσεις τους.

Κορονοϊός απαγόρευση κυκλοφορίας: Στη βεβαίωση 2 παραβάσεων κατά δύο ατόμων που κυκλοφορούσαν πεζοί, προχώρησαν οι Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χίου. Και οι δύο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έφεραν πάνω τους το ειδικό έντυπο της Γ.Γ.Π.Π. ενώ δεν έφεραν κάποιο μέτρο προφύλαξης παρά τις συστάσεις των ειδικών.

Γενικότερα πάντως η πλειονότητα όσων κυκλοφορούν στο νησί, σύμφωνα με το politischios.gr, έχουν εναρμονιστεί με τα νέα μέτρα, φροντίζοντας εκτός των άλλων και την προσωπική τους υγιεινή.

Υπενθυμίζεται ότι η απαγόρευση της κυκλοφορίας ισχύει από σήμερα στις 6 το πρωί. Οι πολίτες μπορούν να μπαίνουν στην πλατφόρμα forma.gov.gr , η οποία ενεργοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής για τις απαραίτητες οδηγίες και τα σχετικά έγγραφα που χρειάζονται για τις μετακινήσεις τους.

«Σαφείς οδηγίες έχουν δοθεί στους αστυνομικούς να μην έρχονται σε σωματική επαφή με τους πολίτες και να βρίσκονται σε απόσταση ασφαλείας κατά τη διάρκεια των ελέγχων για την εφαρμογή του μέτρου απαγόρευσης της κυκλοφορίας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού», τονίζουν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πηγές του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. «Οι οδηγίες είναι να ελέγχουν εξ αποστάσεως τα απαραίτητα έγγραφα ή τα μηνύματα sms στα κινητά τηλέφωνα των πολιτών, που τους επιτρέπουν να μετακινηθούν. Αυτό που προέχει είναι η υγεία όλων. Προμηθευτήκαμε 250.000 γάντια και 200.00 μάσκες», προσθέτουν οι ίδιες πηγές.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments