Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης κορωνοϊός: “Ας γίνει το κάθε σπίτι οχυρό ζωής – Κρατάμε κλειστή την πόρτα στον ιό”

Κυριάκος Μητσοτάκης κορωνοϊός: “Ας γίνει το κάθε σπίτι οχυρό ζωής – Κρατάμε κλειστή την πόρτα στον ιό”
Κυριάκος Μητσοτάκης κορωνοϊός: Μήνυμα μέσω του προσωπικού του Twitter έστειλε ο πρωθυπουργός λίγες ώρες μετά την εφαρμογή της απαγόρευσης κυκλοφορίας ενθαρρύνοντας τους Έλληνες πολίτες στη μάχη που δίνει η χώρα κατά του φονικού ιού.

Κυριάκος Μητσοτάκης κορωνοϊός: Δύναμη στους Έλληνες πολίτες που μάχονται με τον δικό τους τρόπο “Μένοντας Σπίτι” απέστειλε ο πρωθυπουργός μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter. Η χώρα από τις πρώτες πρωινές ώρες βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις με τη κυβέρνηση να λαμβάνει σκληρά μέτρα προκειμένου οι Έλληνες πολίτες να μην νοσήσουν από το φονικό ιό.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας για την ώρα λειτουργεί υπό νορμάλ συνθήκες και ο πρωθυπουργός θέλησε μέσω νέας του ανάρτησης στο Twitter να στείλει νέο μήνυμα συσπείρωσης και τόνωσης του ηθικού των Ελλήνων. Μάλιστα στην ανάρτηση του ανέβασε και βίντεο, το οποίο αποκαλύπτει το νέο διαδικτυακό σχέδιο της κυβέρνησης, καθώς το forma.gov.gr έρχεται να μπει για τα καλά στη νέα μας πραγματικότητα.

Αναλυτικά το μήνυμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

«Από σήμερα ισχύει ο αυστηρός περιορισμός της κυκλοφορίας σε όλη την Ελλάδα. Ας γίνει το κάθε σπίτι ένα οχυρό ζωής και ας μείνει η πόρτα όλων μας κλειστή στον κορονοϊό. Μένουμε υγιείς, μένουμε ασφαλείς, μένουμε σπίτι. Για πληροφορίες επισκεφτείτε το forma.gov.gr».

Με τη βοήθεια της συγκεκριμένης διαδικτυακής πλατφόρμας, οι Έλληνες πολίτες θα μπορούν να ενημερώνουν το κράτος για τις εξόδους τους στα σημεία που έχουν επισημανθεί ως πρώτης ανάγκης. Μέσω του forma.gov.gr μπορούμε ήδη να υποβάλουμε αίτηση για το αν θέλουμε να πάμε σε γιατρό, σούπερ μάρκετ, περίπατο με τον σκύλο μας ή στο φαρμακείο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments