Ελλάδα

Κορωνοϊός Ελλάδα νεκροί: Στον ιό αποδίδεται ο θάνατος 41χρονης στην Καστορία

Κορωνοϊός Ελλάδα νεκροί: Στον ιό αποδίδεται ο θάνατος 41χρονης στην Καστορία
Κορωνοϊός Ελλάδα νεκροί: Ακόμη ένα άτομο έχασε τη ζωή του στη χώρας από τον κορωνοϊό, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Κορωνοϊός Ελλάδα νεκροί: Σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμη ένα άτομο έχασε τη ζωή του στη χώρας από τον κορωνοϊό. Οι πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί επισήμως από το υπουργείο Υγείας, ενώ αναμένεται η καθιερωμένη ενημέρωση των 18:00.

Σύμφωνα με πηγές, το 20ο θύμα είναι μία 40χρονη γυναίκα και έχασε τη ζωή της στην Καστοριά.

Η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, στο σπίτι της, στον οικισμό Κορέσιο Καστοριάς. Όπως είπε στο protothema.gr o αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος, η γυναίκα είχε συμπτώματα και είχε λάβει οδηγίες να παραμείνει στο σπίτι της, ενώ δεν είχε υποβληθεί σε τεστ για τον κορωνοϊό. Τα ξημερώματα του Σαββάτου εξέπνευσε και κατόπιν λήφθηκε δείγμα για να εξεταστεί. Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε ο κ. Σαββόπουλος, το δείγμα βγήκε θετικό. Ωστόσο, αναμένονται νέες εξετάσεις για την επιβεβαίωση των αρχικών αποτελεσμάτων.

Νωρίτερα σήμερα έγιναν γνωστοί οι θάνατοι ακόμη δύο ατόμων, μία ηλικιωμένης και ενός 64χρονου που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία». Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ηλικιωμένη, η οποία «έφυγε» από τη ζωή το βράδυ της Δευτέρας, είχε υποκείμενα νοσήματα. Ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο και για τον άνδρα, ο οποίος δεν έπασχε από κάποιο νόσημα. Οι δύο αυτοί νέοι θάνατοι ανεβάζουν το συνολικό αριθμό των νεκρών σε 19.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments