Οικονομία

E-food – Σκλαβενίτης κορωνοϊός: Συνεργασία για άμεση διανομή προϊόντων την ίδια μέρα της παραγγελίας

E-food – Σκλαβενίτης κορωνοϊός: Συνεργασία για άμεση διανομή προϊόντων την ίδια μέρα της παραγγελίας
E-food - Σκλαβενίτης κορωνοϊός: Οι δυο εταιρείες προχώρησαν σε συνεργασία που θα αφορά προϊόντα πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διανέμονται αυθημερόν.

E-food – Σκλαβενίτης κορωνοϊός: Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης  ξεκίνησε πιλοτική συνεργασία με τη δημοφιλή πλατφόρμα efood.gr για την πώληση προϊόντων στην περιοχή του  Περιστερίου. Ειδικότερα σύμφωνα με το flash.gr πρόκειται για την πώληση συγκεκριμένων κωδικών (είδη πρώτης ανάγκης), τα οποία θα διανέμονται αυθημερόν. Παράλληλα ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο ανάλογα με την ανταπόκριση των καταναλωτών να επεκταθεί και σε άλλες περιοχές της Αττικής.

«Στόχος μας είναι να δράσουμε ακόμη πιο ουσιαστικά στην κατεύθυνση της απομακρυσμένης εξυπηρέτησης των καταναλωτών, μέσω μιας πλατφόρμας που τους είναι ήδη γνώριμη», σημειώνουν από την εταιρεία

Προσθέτουν επίσης πως τις επόμενες μέρες θα είναι σε θέση να ανακοινώσουν περισσότερες λεπτομέρειες. Υπενθυμίζεται πως η αλυσίδα «Σκλαβενίτης» στα τέλη Ιανουαρίου απέκτησε το ηλεκτρονικό σούπερ μάρκετ, caremarket.gr μπαίνοντας δυναμικά στην ηλεκτρονική εποχή ενώ είναι ανάμεσα στις εταιρείες του λιανεμπορίου τροφίμων που προχώρησαν σε έκτακτες προσλήψεις για να ενισχύσουν το ανθρώπινο δυναμικό τους. Με επίσημη ανακοίνωση δήλωσε υπέρμαχος των περιοριστικών μέτρων που έλαβε η κυβέρνηση για την αποσυμφόρηση των καταστημάτων των σούπερ μάρκετ, από την αθρόα προσέλευση των καταναλωτών αφότου ξέσπασε και στην Ελλάδα η υγειονομική κρίση του κορωνοϊού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments