Ελλάδα

Κορωνοϊός Πάτρα ιερέας: Έκανε τελετή με 30 άτομα

Κορωνοϊός Πάτρα ιερέας: Έκανε τελετή με 30 άτομα
Κορωνοϊός Πάτρα ιερέας: Περίπου τριάντα άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο ναό σήμερα εν μέσω κορωνοϊού.

Κορωνοϊός Πάτρα ιερέας: Τα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού στη χώρα μας φάνηκε να αψήφησαν ορισμένα άτομα. Ενδεικτικό της κατάστασης αποτελεί η τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα με τριάντα άτομα να λαμβάνουν μέρος σε αυτή, σήμερα 25 Μαρτίου εθνική εορτή και παράλληλα γιορτή της χριστιανοσύνης καθώς γιορτάζεται ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου. Σύμφωνα με τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Patras tv, 30 περίπου άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο ναό.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες γραφείο τελετών στην Πάτρα πρωτοπόρησε με το να τελεί κηδείες μέσω live streaming

Γραφείο τελετών στην Πάτρα ανακοίνωσε πως θα δίνεται η δυνατότητα σε όσους δεν θα μπορούν να παραστούν σε μία εξόδιο ακολουθία να την παρακολουθήσουν από το σπίτι τους, μέσω live streaming, κάτι που γίνεται ήδη σε Ιταλία και Γαλλία. Όπως φαίνεται πρόκειται για άλλη μια διάσταση της νέας πραγματικότητας που έχει δημιουργήσει ο κορονοϊός  αφού σε κηδείες δεν θα μπορούν να παρίστανται πάνω από 10 άτομα.

Όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών με ανάρτηση του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις, καλούμαστε να προσαρμοστούμε όλοι στα νέα δεδομένα διεξαγωγής μία κηδείας με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας και τον περιορισμό εξάπλωσης του ιού για την ασφάλεια και προστασία όλων μας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments