Πολιτική

25η Μαρτίου Φώφη Γεννηματά: “Το 1821 μας εμπνέει – Ενωμένοι θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες”

25η Μαρτίου Φώφη Γεννηματά: “Το 1821 μας εμπνέει – Ενωμένοι θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες”
25η Μαρτίου Φώφη Γεννηματά: Το δικό της μήνυμα με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου έστειλε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

25η Μαρτίου Φώφη Γεννηματά: Μήνυμα ενότητας έστειλε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά παίρνοντας αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου. «Ενωμένοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες ξεπερνάμε τις δυσκολίες. Η ενότητα και η ομοψυχία δεν είναι δρόμος, είναι μονόδρομος. Η διχόνοια δεν έχει θέση πια» τόνισε η Φώφη Γεννηματά δίνοντας το μήνυμα στηρίζοντας τους Έλληνες πολίτες στη μάχη που δίνουν για τη καταπολέμηση και την μη εξάπλωση του κορωνοϊού.

Η δήλωση της Φώφης Γεννηματά

Το 21 μας εμπνέει, μας διδάσκει, μας δείχνει το δρόμο στο αγώνα:

Για τη ζωή, την ελευθερία, την ανεξαρτησία.

Για να προστατεύσουμε τα εθνικά και ευρωπαϊκά σύνορα.

Να διασφαλίσουμε τα αδιαπραγμάτευτα κυριαρχικά μας δικαιώματα απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις.

Μας δίνει δύναμη στο σημερινό αγώνα κατά της πανδημίας, για την προστασία της δημόσιας υγείας, για να πάμε ξανά τη ζωή μας μπροστά.

Ενωμένοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες ξεπερνάμε τις δυσκολίες. Η ενότητα και η ομοψυχία δεν είναι δρόμος, είναι μονόδρομος. Η διχόνοια δεν έχει θέση πια.

Η επέλαση του κορωνοϊού έχει επιφέρει στους Έλληνες μια νέα δοκιμασία. Η απαγόρευση κυκλοφορίας προκειμένου ο ιός να μην εξαπλωθεί έρχεται να ενώσει τη ατομική ευθύνη του καθενός με το συλλογικό καλό. Η Φώφη Γεννηματά στη δήλωσή της στάθηκε τόσο στο θέμα των ημερών όσον αφορά την υγεία όσο δε και στην εθνική ασφάλεια της χώρας, μιας και την ίδια ώρα το μεταναστευτικό και η τουρκική προκλητικότητα έχουν χτυπήσει… κόκκινο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments