Αθλητισμός

Τσιμίκας Νάπολι: Ανεβάζει την προσφορά η Ιταλική ομάδα

Τσιμίκας Νάπολι: Ανεβάζει την προσφορά η Ιταλική ομάδα
Τσιμίκας Νάπολι: Η Ιταλική ομάδα δεν εγκαταλείπει την περίπτωση του Κώστα Τσιμίκα και αύξησε την προσφορά της στα 18.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από τον Ολυμπιακό.

Τσιμίκας Νάπολι: Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η Νάπολι είναι έτοιμη να ανεβάσει την προσφορά της για τον μπακ του Ολυμπιακού, προσθέτοντας και τα χρήματα από την επικείμενη πώληση του Γκουλάμ. Αυτό σημαίνει ότι από τα 15 εκατ. ευρώ αυτή τη στιγμή είναι διατεθειμένοι να δώσουν 18 εκατ. ευρώ προκειμένου να κάνουν δικό τους τον 24χρονο διεθνή άσο. Ο Ολυμπιακός ωστόσο, έχει ξεκαθαρίσει ότι κοστολογεί τον Τσιμίκα πάνω από 20 εκατ. ευρώ, με τους Ιταλούς να θεωρούν ότι μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή.

Η Νάπολι είναι έτοιμη να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη όχι μόνο λόγω του ενδιαφέροντος της Ίντερ, αλλά και μετά το «μπάσιμο» των αγγλικών συλλόγων για τον αριστερό μπακ των «ερυθρολεύκων». Η «Cronache di Napoli» έγραψε: «Η Νάπολι θέλει να πουλήσει τον Γκουλάμ και να εξοικονομήσει άλλα τρία εκατομμύρια ευρώ. Οι Παρτενομπέι επισπεύδουν τις διαδικασίες για την απόκτηση του Τσιμίκα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments