Lifestyle

Άση Μπήλιου Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Άση Μπήλιου Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020
Άση Μπήλιου Ζώδια: Η πασίγνωστη αστρολόγος παρουσιάζει αναλυτικά τις προβλέψεις της για σήμερα Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020.

Άση Μπήλιου ζώδια: Η πιο συνηθισμένη ερώτηση που κάνει ένας άνθρωπος σε έναν άλλο όταν γνωρίζονται πρώτη φορά είναι «τι ζώδιο είσαι;». Και περιμένει την απάντηση για να δει χρήσιμα στοιχεία για τα βασικά χαρακτηριστικά του ανθρώπου που μόλις γνωρίζει. Κάθε ζώδιο έχει τη δική του προσωπικότητα την οποία και εκφράζει με διαφορετικό τρόπο. Για τους μελετητές της αστρολογίας και μόνο, τα ζώδια είναι 12 «ενεργειακά τμήματα» (ίσα μεταξύ τους) στα οποία χωρίζεται ο Ζωδιακός Κύκλος, και τα οποία υποτίθεται κατά κάποιο παραεπιστημονικά εξηγούμενο ή «ανεξήγητο» τρόπο επηρεάζουν τα ανθρώπινα φαινόμενα ή συμβάντα ή δραστηριότητες.

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας (27/03/20) από τη Άση Μπήλιου:

Όπως μας ενημερώνει η wikipedia, το πρώτο ζώδιο είναι ο Κριός (οι 0 μοίρες αυτού του ζωδίου συμπίπτουν με το σημείο γ) και ακολουθoύν: Ταύρος, Δίδυμοι, Καρκίνος, Λέων, Παρθένος, Ζυγός, Σκορπιός, ,Τοξότης, Αιγόκερως, Υδροχόος και Ιχθύες. Στην ετήσια φαινομενική του κίνηση γύρω από τη Γη, ο Ήλιος περνάει διαδοχικά και από τα δώδεκα ζώδια και χρειάζεται περίπου ένα μήνα για να διανύσει κάθε ένα από αυτά. Ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρισκόταν ο Ήλιος τη στιγμή της γέννησης ενός ατόμου οι μελετητές της αστρολογίας κατατάσσουν το άτομο σε ένα ζώδιο.

Για παράδειγμα αν κάποιος γεννήθηκε αρχές Οκτώβρη, που ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού, τότε «είναι» Ζυγός. Συχνά γίνεται μία σύγχυση ανάμεσα στα ζώδια και στους «ζωδιακούς αστερισμούς». Στην πραγματικότητα, πρόκειται για δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Τα ζώδια τα τους αστρολόγους είναι άυλα και αόρατα, 12 «ενεργειακές πύλες» που περιβάλλουν τη Γη.

Οι ζωδιακοί αστερισμοί είναι υλικοί και εμφανείς στον ουρανό (οι αστερισμοί του Κριού, του Ταύρου κ.λ.π. που μπορούν να παρατηρηθούν την κατάλληλη εποχή στον νυκτερινό ουρανό). Την εποχή που γεννιόταν η Ωροσκοπιακή Αστρολογία (περίπου πριν 2.000 χρόνια) τα ζώδια συνέπιπταν με τους ζωδιακούς αστερισμούς (πίσω από το ζώδιο του Κριού φαινόταν τότε στον ουρανό ο αστερισμός του Κριού, πίσω από το ζώδιο του Ταύρου ο αστερισμός του Ταύρου κ.ο.κ.) Εξαιτίας όμως της μετάπτωσης των Ισημεριών ολόκληρος ο Ζωδιακός Κύκλος μετακινήθηκε και πίσω από το ζώδιο του Κριού σήμερα έχει αρχίσει να μπαίνει ο ζωδιακός αστερισμός του Υδροχόου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments