Οικονομία

Επίδομα παιδιού α’ δόση 2020: Άνοιξε η πλατφόρμα από τον ΟΠΕΚΑ

Επίδομα παιδιού α’ δόση 2020: Άνοιξε η πλατφόρμα από τον ΟΠΕΚΑ
Επίδομα παιδιού α δόση 2020: Στις 31 Μαρτίου θα καταβληθεί η πρώτη δόση για τον τρέχον έτος για όσους υπέβαλαν αίτηση έως τις 16 Μαρτίου 2020 και έχει εγκριθεί η αίτησή τους.

Επίδομα παιδιού α΄δόση 2020: Από σήμερα, 27 Μαρτίου 2020,  η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21 για την υποβολή αίτησης για το επίδομα παιδιού έτους 2020 έχει ανοίξει, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ). Η πρώτη δόση του 2020 θα καταβληθεί την 31η Μαρτίου για όσους υπέβαλαν αίτηση έως τις 16 Μαρτίου και έχει εγκριθεί η αίτησή τους. Υπενθυμίζεται ότι για να καταβληθεί το επίδομα, η αίτηση πρέπει να υποβληθεί οριστικά καθώς και να έχει εγκριθεί. Σημειώνεται πως η  αίτηση που έχει αποθηκευτεί προσωρινά, θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

Οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού θα μπορούν να υποβάλουν την αίτηση Α21 στην πλατφόρμα της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ) ή μέσω του ιστότοπου με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης του δικαιούχου στο TAXISnet. Επίσης οι επισκέπτες μπορούν να επισκέπτονται τον ιστότοπο για συχνές ερωτήσεις – απαντήσεις που υπάρχουν διαθεσιμες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments