Αθλητισμός

Θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα ο Σεμπά

Θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα ο Σεμπά
Περάσανε 15 μήνες αφότου ο Σεμπά πήρε μεταγραφή φεύγοντας από τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα για τη Σαουδική Αραβία.

Όπως αναφέρει το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια» ο Σεμπά στα χρόνια που έπαιξε στον Ολυμπιακό γνώρισε τη γυναίκα της ζωής του. Στην Ελλάδα άρχισε να επίσης «χτίζει» την οικογένειά του, ενώ αγόρασε και σπίτι σε περιοχή των Νοτίων Προαστίων. Σήμερα η πραγματικότητα δεν είναι τόσο ρόδινη για τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή.

Ο Σεμπά, μπορεί να έχει συμβόλαιο ύψους 700.000 ευρώ τον χρόνο στην Αλ Σαμπάμπ αλλά ζορίζεται υπερβολικά με την καθημερινότητα στην Σαουδική Αραβία που δεν του αρέσει καθόλου. Ο 28χρονος θέλει να γυρίσει Ελλάδα και έχει ήδη κάνει σχετικές κινήσεις, είναι όμως ζήτημα το ποιος μπορεί να δώσει αυτά τα χρήματα τον χρόνο στην Ελλάδα.
Ποιος είναι ο Σεμπά

Ο Σεμπά ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στη βραζιλιάνικη ομάδα Κρουζέιρο, αλλά γρήγορα πήγε ως δανεικός στην Πόρτο, που εκεί κυρίως έπαιξε στη Β ομάδα της. Ο Σεμπά είναι ένας μέσος που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Εξ αιτίας του καλού χειρισμού της μπάλας και της ταχύτητάς του, μετά από μερικούς αγώνες στην Πορτογαλία, κάποιοι τον σύγκριναν με τον Χούλκ. Παρόλα αυτά, η Πόρτο αποφάσισε να μην τον κάνει δικό της, κι έτσι ο Σεμπά πήγε στην Εστορίλ.

Στις 19 Αυγούστου 2015, ο Ολυμπιακός απέσπασε την υπογραφή του Σεμπά, και τον έκανε δικό του. Ο Σεμπά υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας. Στον Ολυμπιακό ο Σεμπά βρήκε τον παλιό του προπονητή στην Εστορίλ, Μάρκο Σίλβα, ο οποίος είχε αναλάβει το ίδιο καλοκαίρι, την πειραϊκή ομάδα. Στον Ολυμπιακό έκανε το ντεμπούτο του στις 23 Αυγούστου του 2015, σε ένα αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο, ο οποίος έληξε 3-0, υπέρ του Ολυμπιακού. Ο Σεμπά, μπήκε, τότε, ως αλλαγή, στη θέση του Φελίπε Πάρντο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments