Ελλάδα

Κορωνοϊός Κοζάνη Χαρδαλιάς: Με ελικόπτερο στα χωριά που βρίσκονται σε καραντίνα για άμεση σύσκεψη

Κορωνοϊός Κοζάνη Χαρδαλιάς: Με ελικόπτερο στα χωριά που βρίσκονται σε καραντίνα για άμεση σύσκεψη
Κορωνοϊός Κοζάνη Χαρδαλιάς: Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων και ο αρμόδιος γενικός γραμματέας κατέφτασαν το πρωί στην Κοζάνη με ελικόπτερο της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Κορωνοϊός Κοζάνη Χαρδαλιάς: Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων και ο αρμόδιος γενικός γραμματέας Βασίλειος Παπαγεωργίου κατέφτασαν το πρωί στην Κοζάνη με ελικόπτερο της πυροσβεστικής υπηρεσίας ώστε να συμμετάσχουν σε σύσκεψη στην Νεάπολη όπου θα εξεταστούν τα νέα δεδομένα μετά την νέα απόφαση με την οποία παρατείνεται η καραντίνα έως τις 6 Απριλίου στα χωριά Δαμάσκηνα και Δραγασιά Κοζάνης.

Βρισκόμαστε σε έναν  Γολγοθά είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς από τη Νεάπολη

«Βρισκόμαστε σε έναν  Γολγοθά, έναν Γολγοθά που όλοι οι Έλληνες πρέπει να τον ανέβουμε χέρι – χέρι», είπε στην αρχή της τοποθέτησής του από τη Νεάπολη, ο Νίκος Χαρδαλιάς, στο πλαίσιο της σύσκεψης που γίνεται παρουσία φορέων της περιοχής για τα χωριά της καραντίνας. Ο υπουργός , σύμφωνα με το e-ptolemeos.gr, είπε πως η σύσκεψη γίνεται για να αποφασιστεί η συνέχιση της καραντίνας στα χωριά Δαμασκηνιά και Δραγασιά.

«Το θέμα αφορά όλη την υφήλιο. Στην Ελλάδα παλεύουμε με αποφασιστικότητα και είμαστε ακόμη στην αρχή. Αυτό πρέπει να είναι ξεκάθαρο. Έχουμε μπροστά μας να διαβούμε ένα βουνό. Πέρα από την ευθύνη του κράτους, που έκανε και κάνει ότι πρέπει, αυτή η μάχη θα κριθεί στην ατομική ευθύνη του καθενός», προσέθεσε, καλώντας τους Έλληνες να δείξουν υπομονή και να κάνουν τη θυσία να μείνουν σπίτι, ώστε να δώσουν χώρο στα νοσοκομεία να αντιμετωπίσουν τα ζητήματα που πρέπει.

Ο δήμαρχος Βοϊου Χρήστος Ζευκλής τόνισε πως υπήρξαν προβλήματα στην περιοχή, ενώ επιβεβαίωσε τα δύο κρούσματα σε Γαλατινή και Σιάτιστα, λέγοντας πως και τα δύο κρούσματα είναι «ορφανά», δεν ξέρει κανείς από που αρρώστησαν, κάτι που σημαίνει ότι «υποψήφιοι να αρρωστήσουμε είμαστε όλοι», ενώ κάλεσε τον κόσμο να μείνουν στο σπίτι, κάτι που φαίνεται και στην πράξη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments