Ελλάδα

Κορωνοϊός – Κρήτη: Ένας 58χρονος κληρικός το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στο Ρέθυμνο

Κορωνοϊός – Κρήτη: Ένας 58χρονος κληρικός το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στο Ρέθυμνο
Κορωνοϊός - Κρήτη: Πρόκειται για έναν κληρικό 58 ετών ο οποίος παρουσίασε συμπτώματα και μετά τις ανάλογες εξετάσεις, βρέθηκε θετικός στον ιό.

Κορωνοϊός – Κρήτη: Το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού καταγράφηκε σήμερα στο Ρέθυμνο, και το 12ο συνολικά στην Κρήτη. Πρόκειται για έναν κληρικό 58 ετών ο οποίος παρουσίασε συμπτώματα και μετά τις ανάλογες εξετάσεις, βρέθηκε θετικός στον ιό. Σύμφωνα με πληροφορίες λειτουργούσε στην επαρχία Αμαρίου, που ανήκει στην Μητρόπολη Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι νοσηλεύεται σε ειδικά διαμορφωμένη πτέρυγα του νοσοκομείου και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται σταθερή. Το μεσημέρι του Σαββάτου έγινε γνωστό ότι μία κοπέλα 23 χρονών, βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό στο Ηράκλειο και βρίσκεται σε κατ οίκον νοσηλεία.

95 νέα κρούσματα

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την χθεσινή ενημέρωση, 28 Μαρτίου, του λοιμωξιολόγου και εκπροσώπου του υπουργείου ΥγείαςΣωτήρη Τσίοδρα, 95 νέα κρούσματα επιβεβαιώθηκαν το τελευταίο 24ωρο, με τον συνολικό αριθμό των πολιτών που έχουν νοσήσει να ανέρχεται πλέον σε 1.061. Όπως είπε 69 άνθρωποι νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, διασωληνωμένοι είναι οι 65 εξ αυτών και 52 ασθενείς έλαβαν εξιτήριο.

 Συνολικά, έχασαν τη ζωή τους 32 άτομα (25 άνδρες, 7 γυναίκες) στη χώρα μας. Η μέση ηλικία των ατόμων που έχουν χάσει τη ζωή τους είναι τα 73 έτη. Μέχρι στιγμής, έχουν διενεργηθεί συνολικά 14.363 διαγνωστικά τεστ, ενώ 69 άτομα νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments