Ελλάδα

Τσιόδρας LIVE ανακοίνωση: Δηλώσεις για τα νέα κρούσματα του ιού στη χώρα μας

Τσιόδρας LIVE ανακοίνωση: Δηλώσεις για τα νέα κρούσματα του ιού στη χώρα μας
Τσιόδρας LIVE ανακοίνωση: Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας ανακοινώνει τα νέα κρούσματα του ιού στη χώρα μας.

Τσιόδρας LIVE ανακοίνωση: Συνεχίζεται η εξάπλωση του κορωνοϊού στη χώρα μας. Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας πρόκειται να ανακοινώσει τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του ιού στην Ελλάδα. Θυμίζουμε ότι με τα τωρινά στοιχεία, oι νεκροί στη χώρα μας ανέρχονται σε 37  ενώ τα κρούσματα σε  1.061. 

Τα πέντε τελευταία θύματα είναι ένας 40χρονος και τέσσερις ηλικιωμένοι, οι οποίοι νοσηλεύονταν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη. Ο 40χρονος νοσηλευόταν με κιρσορραγία στο Αττικό, ένας 62χρονος στο Σωτηρία με καρδιολογικά προβλήματα, ένας 65χρονος στο ΑΧΕΠΑ και ένας ένας 71χρονος από την Ξάνδη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης (και οι δύο είχαν υποκείμενα νοσήματα), καθώς και μία 86χρονη στο Σισμανόγλειο.

Όσον αφορά στην Ξάνθη, πρόκειται για τον τρίτο θάνατο ασθενούς με κορωνοϊό. Προηγήθηκε ένας ηλικιωμένος άνδρας από τον Εχίνο αλλά και ένας 46χρονος στρατιωτικός από το Κουτσό. Την ίδια στιγμή η λίστα των κρουσμάτων που καταγράφονται στην πόλη αυξάνεται, καθώς δύο ακόμη στρατιωτικοί βρέθηκαν θετικοί.

Δείτε ζωντανά την ενημέρωση εδώ:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments