Ελλάδα

Ηλεία έγκλημα: Άνδρας σκότωσε ηλικιωμένο για κτηματικές διαφορές

Ηλεία έγκλημα: Άνδρας σκότωσε ηλικιωμένο για κτηματικές διαφορές
Ηλεία έγκλημα: Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι του χωριού Άσπρα Σπίτια, καθώς άνδρας εισέβαλε σε σπίτι πυροβόλησε και σκότωσε ηλικιωμένο.

Ηλεία έγκλημα: Εφιαλτικό ήταν το πρωινό για τους κατοίκους του χωριού Άσπρα Σπίτια στην Αρχαία Ολυμπία. Όπως έγινε γνωστό άνδρας εισέβαλε σε σπίτι που έμενε ηλικιωμένο ζευγάρι και με τη χρήση όπλου σκότωσε τον άνδρα και τραυμάτισε σοβαρά τη γυναίκα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ilialive.gr ο δράστης πυροβόλησε ζευγάρι για κτηματικές διαφορές. Ο ηλικιωμένος πατέρας σύμφωνα με τις ίδιες πηγές φέρεται πως δεν άντεξε από το τραύμα και κατέληξε στο σημείο. Η μητέρα είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας με τους γιατρούς να δίνουν μάχη να την κρατήσουν στη ζωή.

Ο δράστης, ηλικίας περίπου 67 ετών, ο οποίος συνελήφθη λίγο αργότερα από άνδρες της αστυνομίας Πύργου, φέρεται να πυροβόλησε το ζευγάρι, ενώ στη συνέχεια επιτέθηκε και στον γιο.Σύμφωνα με την ίδια πηγή, κίνητρο του εγκλήματος ήταν κτηματικές διαφορές. Η υπόθεση συγκλονίζει την μικρή κοινωνία του χωριού Άσπρα Σπίτια.

O 67χρονος βρίσκεται ήδη στα χέρια των αστυνομικών αρχών όπου και κρατείται μέχρι να ομολογήσει τη πράξη του στον ανακριτή. Η οικογένεια του ηλικιωμένου ζευγαριού πενθεί την απώλεια του 70χρονου πατέρα, ελπίζοντας τώρα να σωθεί τουλάχιστον η μητέρα, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments