Ελλάδα

Πρετεντέρης κορωνοϊός: Διασωληνώθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος

Πρετεντέρης κορωνοϊός: Διασωληνώθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος
Πρετεντέρης κορωνοϊός: Ο γνωστός δημοσιογράφος συνεχίζει τη μάχη του με τον ιό.

Πρετεντέρης κορωνοϊός: Πριν από λίγες ημέρες ο Γιάννης Πρετεντέρης έκανε γνωστό ότι είναι φορέας του ιού. Μάλιστα ο ίδιος είχε προχωρήσει στην αποκάλυψη από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. «Τώρα πληροφορούμαι ότι βρέθηκα θετικός στον κορωνοϊό. Ηθικό ακμαιότατο. Πειθαρχία. Υπομονή. Απομόνωση. Ευτυχώς έχω πολλά βιβλία για διάβασμα. Θα περάσει κι αυτό. Δεν ξέρω τι νομίζει ο Κινέζος αλλά εμείς φάγαμε τα νιάτα μας στους Βιετκόνγκ!», είχε γράψει.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες υπήρξαν κάποιες επιπλοκές στην κατάσταση της υγείας του. Συγκεκριμένα χρειάστηκε να διασωληνωθεί πριν από λίγες ώρες, λόγω της επιδείνωσης της κατάστασής του στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Στον «Ευαγγελισμό» νοσηλεύεται επίσης ο διευθυντής της «Καθημερινής» Αλέξης Παπαχελάς.

Τελικά όλα τα παραπάνω διαψεύσθηκαν κατηγορηματικά από τον γνωστό δημοσιογράφο. Με ανάρτηση του στο Twitter ξεκαθάρισε ότι όχι μόνος δεν διασωληνώθηκε, αλλά βρίσκεται στο σπίτι του και διαβάζει τα βιβλία του. Παράλληλα τόνισε ότι ακούει τις συμβουλές των γιατρών και παραμένει σπίτι.

Γιάννης Πρετεντέρης: Σύντομο βιογραγικό

Είναι πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών, Διπλωματούχος ειδικευμένων σπουδών στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο του πανεπιστημίου Γκρενόμπλ της Γαλλίας. Επίσης είναι διπλωματούχος ανώτατων σπουδών Πολιτικών Επιστημών με ειδικότητα στη Διεθνή Ιστορία και Πολιτική στο πανεπιστήμιο της Γενεύης.

Εργάζεται στις εφημερίδες Τα Νέα και Το Βήμα της Κυριακής. Από το 1989 μέχρι το 2018, εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel, όπου παρουσίαζε την πολιτική-ενημερωτική εκπομπή Ανατροπή, ενώ παράλληλα ήταν πολιτικός σχολιαστής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments