Οικονομία

Αυτή είναι η Ελληνική εταιρεία που αύξησε τους μισθούς σε όλους τους υπαλλήλους της λόγω κορωνοϊού

Αυτή είναι η Ελληνική εταιρεία που αύξησε τους μισθούς σε όλους τους υπαλλήλους της λόγω κορωνοϊού
Η Ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί και στηρίζει έμπρακτα τους εργαζόμενούς της, με αύξηση στις αποδοχές τους, αναγνωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την αφοσίωσή τους μέσα στην κρίση του κορονοϊού.

Την ώρα που η πανδημία του νέου κορονοϊού Covid – 19 έχει επιφέρει την αναστολή λειτουργίας πολλών επιχειρήσεων και από την μεριά της η κυβέρνηση προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις συνέπειες του ιού στην ελληνική οικονομία, η ΕΥΡΗΚΑ, πρωτοπορεί και στηρίζει έμπρακτα τους εργαζόμενούς της με αύξηση στις αποδοχές τους, αναγνωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την αφοσίωσή τους μέσα στην κρίση του κορονοϊού.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της εταιρείας

Την εκτίμηση και το σεβασμό της προς τους εργαζομένους της για τη στήριξή τους στις πρωτοφανείς σημερινές συνθήκες εκφράζει η ΕΥΡΗΚΑ, προχωρώντας σε οριζόντια αύξηση 3% των αποδοχών τους.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας, «η αλληλοεκτίμηση και ο αλληλοσεβασμός αποτελούν ανέκαθεν δομικές αξίες της ΕΥΡΗΚΑ. Για μια ακόμη φορά, οι άνθρωποί μας τις κάνουν πράξη, υπερβαίνοντας τους εαυτούς τους για να ανταποκριθούν στις ανάγκες των καταναλωτών που μας εμπιστεύονται εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια. Αυτήν τη στάση τους σε τόσο δύσκολους καιρούς θελήσαμε να αναγνωρίσουμε. Τους ευχαριστούμε και ευχόμαστε υγεία σε εκείνους/ες και τις οικογένειές του, όπως και σε όλους τους συνανθρώπους μας».

Η ΕΥΡΗΚΑ, με την εμπειρία 60 χρόνων στο σχεδιασμό, την παραγωγή και τη διάθεση προϊόντων οικιακής φροντίδας και υγιεινής, διαθέτει σημαντικά brands στην ελληνική αλλά και στη διεθνή αγορά, όπως η ομώνυμη μάρκα EYΡΗΚΑ, το AROXOL, το TOPINE, το FLUP, το FRESH AIR κ.λπ., τα οποία παράγονται σε ένα σύγχρονο και τεχνολογικά προηγμένο εργοστάσιο στη Βιομηχανική Περιοχή του Βόλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments