Πολιτική

Νίκος Χαρδαλιάς κορωνοϊός: «Περπατάμε πάνω σε μια λεπτή κόκκινη γραμμή»

Νίκος Χαρδαλιάς κορωνοϊός: «Περπατάμε πάνω σε μια λεπτή κόκκινη γραμμή»
Νίκος Χαρδαλιάς κορωνοϊός: Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κρούει για ακόμη μία φορά τον κώδωνα του κινδύνου ζητώντας από τους Έλληνες πολίτες να μην εφησυχάζουν και να τηρούν αυστηρά τα μέτρα που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση.

Νίκος Χαρδαλιάς κορωνοϊός: Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας δεν έκρυψε την ενόχλησή του για την στάση πολλών πολιτών που δεν δείχνουν διατεθειμένοι να συμμορφωθούν με τα μέτρα και ψάχνουν ένα σωρό δικαιολογίες για να μπορέσουν να φύγουν από το σπίτι τους.

«Είναι πολύ σημαντικό να αφήσουμε τις δικαιολογίες. Υπήρχε μια έξαρση τηλεφώνων από συμπολίτες που ξεπέρασαν κάθε ρεκόρ εφευρετικότητας. Την Παρασκευή χάλασαν σε όλους τα υδραυλικά στα εξοχικά τους» είπε χαρακτηριστικά στην συνέντευξη Τύπου, γεγονός που αναγκάζει την κυβέρνηση να πάρει έκτακτα μέτρα εν όψει του Πάσχα. Ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε πως η ανεύθυνη αυτή συμπεριφορά, θέτει σε κίνδυνο και άλλες περιοχές που ενδεχομένως δεν έχουν πληγεί από τον κορωνοϊό, κάνοντας λόγο για μια «λεπτή κόκκινη γραμμή».

«Περπατάμε πάνω σε μια λεπτή κόκκινη κλωστή και η όποια απερισκεψία ή όποια λάθος επιλογή μπορεί να αποβεί ολέθρια», τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς, προειδοποιώντας για ακόμη πιο αυστηρά μέτρα στη συνέχεια.

Πιο αυστηρά μέτρα εν όψει Πάσχα

Η κυβέρνηση είναι σαφές πως στις επόμενες ημέρες θα προβεί στην ανακοίνωση ακόμη πιο σκληρών μέτρων θέλοντας να προλάβει επικίνδυνες καταστάσεις. Στόχος είναι ο όσο το δυνατόν μεγαλύτερος περιορισμός μετακινήσεων κατά τη περίοδο του Πάσχα, με τις αρχές να σχεδιάζουν ακόμη και το κλείσιμο των διοδίων. Η αστυνομία συνεχίζεται καθημερινά τους ελέγχους για την τήρηση των μέτρων κόβοντας ασταμάτητα κλήσεις σε πολίτες που δείχνουν να μην συμμορφώνονται και να πράττουν διαφορετικά από το σύνολο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments