Ελλάδα

Κορωνοϊός νοσοκομείο Αλεξάνδρα: Γυναίκα γέννησε και διαγνώστηκε εκ των υστέρων με κορονοϊό

Κορωνοϊός νοσοκομείο Αλεξάνδρα: Γυναίκα γέννησε και διαγνώστηκε εκ των υστέρων με κορονοϊό
Κορωνοϊός νοσοκομείο Αλεξάνδρα: Συναγερμός σήμανε στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα καθώς μια γυναίκα γέννησε και στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι ήταν θετική στον ιό.

Κορωνοϊός νοσοκομείο Αλεξάνδρα: Ανησυχία επικρατεί στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα. Μια γυναίκα που έμενε στο Hot spot της Ριτσώνας μετέβη εκεί για να γεννήσει. Το ραντεβού της ήταν προγραμματισμένο για την περασμένη Πέμπτη. Ο τοκετός έγινε χωρίς προβλήματα και έτσι η πρόσφυγας επέστρεψε στην Ριτσώνα χωρίς να συμβεί το απραμικρό. Ωστόσο λίγες μέρες αργότερα οι γιατροί ενημερώθηκαν ότι ο σύζυγος της βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Άμεσα υποβλήθηκε και η ίδια στο τεστ που έδειξε ότι και εκείνη είναι θετική στον ιό. Φυσικά η γυναίκα μπήκε άμεσα σε καραντίνα μαζί με το νεογέννητο παιδί της. Φυσικά η ιστορία δεν τελειώνει εκεί. Η γυναίκα δεν γνώριζε ότι είναι θετική στον ιό και έτσι δεν ενημέρωσε και το προσωπικό του νοσοκομείου.

Σε καραντίνα το Αλεξάνδρα

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από την στιγμή που δεν γνώριζε ότι έχει κορωνοϊό, ήρθε σε επαφή με τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό. Παράλληλα είχε επαφές με άλλα μωρά και μητέρες που βρισκόντουσαν στο νοσοκομείο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη 10 εργαζόμενοι του νοσοκομείου Αλεξάνδρα είναι σε καραντίνα και αυτή την ώρα ιχνηλατούνται πάνω από 40 μωρά και γυναίκες που βρίσκονταν στο νοσοκομείο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments