Πολιτισμός

La Casa De Papel Season 4: Ο τέταρτος κύκλος έρχεται και φέρνει το χάος

La Casa De Papel Season 4: Ο τέταρτος κύκλος έρχεται και φέρνει το χάος
La Casa De Papel Season 4: Ο νέος κύκλος επεισοδίων της επιτυχημένης Ισπανικής σειράς πρόκειται να προβληθεί στην Ελλάδα μέσα στην εβδομάδα.

La Casa De Papel Season 4: Πριν από περίπου τρία χρόνια το Netflix προχώρησε στην αγορά των δικαιωμάτων της Ισπανικής σειράς. Οι δυο πρώτοι κύκλοι είχαν ολοκληρωθεί χωρίς να σημειώσουν κάποια σπουδαία επιτυχία όταν προβλήθηκαν από την Ισπανική τηλεόραση. Ωστόσο όλα άλλαξαν όταν μπήκαν στην γνωστή πλατφόρμα streaming. Η σειρά αγαπήθηκε όσο λίγες με αποτέλεσμα να προβληθεί και τρίτη σεζόν.

Το φινάλε της τελευταίας σεζόν μας είχε δώσει να καταλάβουμε ότι θα υπάρχει και συνέχεια. Αναμονή τέλος για τους φίλους του La Casa De Papel καθώς ο τέταρτος κύκλος επεισοδίων θα κυκλοφορήσει στις 3 Απριλίου. Θυμίζουμε ότι στο Netflix τα επεισόδια δημοσιεύονται όλα μαζί κάτι που σημαίνει ότι αρκετός κόσμος έχει μια πολύ καλή επιλογή για το Σαββατοκυριακό του. Ειδικότερα αν σκεφτεί κανείς ότι τις μέρες της καραντίνας το Netflix έχει πάρει φωτιά.

Τι έχουμε δει μέχρι τώρα – Τι περιμένουμε

Στις δυο πρώτες σεζόν όλα πήγαιναν με βάση τo πλάνο του “Καθηγητή”. Ακόμα και οι αναποδιές που προέκυπταν στα σχέδια του, λειτουργούσαν σαν μέρος του σχεδίου. Αυτό άλλαξε στην τρίτη σεζόν. Ο εκρηκτικός χαρακτήρας ορισμένων μελών της συμμορίας, αλλά και η νέα ντετέκτιβ που έχει αναλάβει την υπόθεση έφεραν τα πάνω κάτω.

Αυτό που περιμένουμε να δούμε στην τέταρτη σεζόν είναι πως θα αντιδράσει ο “Καθηγητής”. Το μεγάλο μυαλό της συμμορίας πιστεύει ότι η αστυνομία έχει σκοτώσει την αγαπημένη του. Κάτι τέτοιο δεν είναι αλήθεια καθώς η πρώην επιθεωρήτρια, Ρακέλ Μουρίγιο, είναι ζωντανή και δέχεται πιέσεις να προδώσει τον Προφεσόρ.

Τέλος, οι φίλοι της σειράς περιμένουν με αγωνία να μάθουν την τύχη της Ναϊρόμπι που δέχτηκε μια σφαίρα και η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη. Φυσικά από τα νέα επεισόδια δεν θα μπορούσε να λείπει ο Μπερλίν που αποτελεί έναν από τους καλύτερους χαρακτήρες της σειράς. Θυμίζουμε ότι είναι νεκρός από την δεύτερη σεζόν, αλλά εμφανίζεται κανονικά με κάποιες σκηνές από το παρελθόν.

Δείτε το τρέιλερ της τέταρτης σεζόν και…υπομονή μέχρι την Παρασκευή

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments