Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Τρίτη [31/03/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Τρίτη [31/03/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Τρίτη [31/03/20].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Τρίτη [31/03/20].

κριός

Υπάρχουν επιλογές, για να ενισχύσεις τώρα τη σχέση σου. Θα ανακαλύψεις ότι τα μεγάλα μυαλά σκέφτονται το ίδιο… και η επιδίωξη ενός κοινού ενδιαφέροντος με τον εραστή σου, θα φέρει ευχάριστα αποτελέσματα. Περίμενες από κάποιον να υπερβεί το καθήκον του για χάρη σου? Το ταίρι σου, θα σου δείξει μέχρι που θα μπορούσε να φτάσει, για τ’ όνομα της αγάπης.

ταύρος

Παρόλο που έχεις δίκιο να πιστεύεις πως η σχέση σου έχει τη δυνατότητα να εμβαθύνει, πρέπει να γνωρίζεις πως πρέπει να προσπαθήσεις πολύ, για να συμβεί αυτό. Ο ενθουσιασμός θα μπορούσε να πάρει το καλύτερο από σένα. Αυτό που μπορεί να θεωρείς μια λογική ή μετρημένη προσέγγιση, ο αγαπημένος σου μπορεί να το βλέπει υπερβολικό. Προς το παρόν, διατήρησε λίγο μυστήριο ή άφησε να πει τη δική του άποψη.

δίδυμοι

Ίσως να είσαι εσύ που δείχνεις αυτή τη στιγμή τον τρόπο που πρέπει να γίνει κάτι για να πάψει ν’ ανησυχεί για την εξέλιξη της σχέσης σας, ο αγαπημένος σου. Μπορεί επίσης να είσαι αυτή που προσπαθεί να ηρεμήσει μια τεταμένη κατάσταση φέρνοντας μια διασκεδαστική ή εναλλακτική λύση. Αυτό θα βοηθήσει το ταίρι σου να αντιδράσει με τον ίδιο τρόπο και να γίνει πιο ανοιχτόμυαλος.

zodia-love-erotas-zevgari4-1200x798

καρκίνος

Πρέπει να γίνει διάκριση στα ερωτικά σου. Αναφορικά πάντα με το ν’ ασχοληθείς περισσότερο με τα σημαντικά που έχουν προκύψει κι όχι μ’ αυτά που είναι στην πραγματικότητα, ασήμαντα. Εμπιστέψου το ένστικτό σου, και επικέντρωσε την προσοχή σου σ’ αυτό που έχει πραγματικά σημασία. Απέφυγε την επιμονή σου να βλέπεις με ρεαλισμό μια συγκεκριμένη κατάσταση, που θέλει περισσότερο συναισθηματική αντιμετώπιση.

λέων

Μια έξυπνη ή έγκαιρη προσέγγιση, οδηγεί σε μια ευχάριστη εξέλιξη στα ερωτικά σου. Αυτό έχει να κάνει με σχέδια ή ιδέες που έρχονται στο φως και μπορεί να είναι εύκολα πραγματοποιήσιμες. Σε ό,τι αφορά τη σχέση σου, η εξυπνάδα σου σε βοηθάει ν’ αποκτήσεις πολύτιμες πληροφορίες για ένα συνεχιζόμενο ζήτημα και να διερευνήσεις καινούργιες δυνατότητες. Τόλμησε να λειτουργήσεις διαφορετικά, αυτή την περίοδο.

παρθένος

Αν είσαι ελεύθερη, τότε ένα συγκεκριμένο άτομο μπορεί να φαίνεται πως τσεκάρει πολλά! Αλλά θ’ αφήσει να περάσει αρκετός χρόνος, πριν πάρει την οποιαδήποτε απόφαση. Μπορεί να μην κινδυνεύεις να εξαπατηθείς, αλλά μπορεί να χρειαστεί να βρεθούν και άλλα γεγονότα. Αν είσαι σε σχέση, μια δεσμευτική απόφαση πρέπει να παρθεί, αφού αποφασιστεί με το μυαλό και την καρδιά. Προσπάθησε να εξισορροπήσεις το όνειρο…. με το να είσαι ρεαλίστρια.

ζυγός

Ένα ερωτικό δίλημμα, αυτό που χρειάζεται τώρα είναι θετική σκέψη. Μπορείς να μειώσεις ή να εξαλείψεις ορισμένες εντάσεις ή αβεβαιότητες ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου. Επιλέγοντας να επικεντρωθείς σε αυτό που θα έπρεπε να αγκαλιαστεί ή να εκτιμηθεί από την αρχή, θα βοηθήσει να διαλυθούν τυχόν αμφιβολίες… ή να εξασφαλίσει ότι η προσπάθεια που απαιτείται, είναι ευκολότερη.

σκορπιός

Μια αίσθηση ανισορροπίας θα γίνει αισθητή στην ερωτική σου ζωή. Αυτό μπορεί να σχετίζεται με την δική σου εστίαση σ’ ένα θέμα που δε χρειάζεται να δώσεις τόση σημασία, παραβλέποντας κάποιο άλλο. Ένα ζήτημα μπορεί να απαιτεί πολλή από την προσοχή σου, ενώ κάτι που αξίζει περισσότερο την κοινή σας εστίαση, είναι παραμερισμένο. Προσπαθήστε με το ταίρι σου, να βρείτε κάποιο τρόπο για να το διορθώσετε.

τοξότης

Μια απόφαση μπορεί να φαίνεται εύκολη, αλλά οφείλεται στο ό,τι ασχολήθηκες μαζί της, όσο έπρεπε. Μπορεί μια εξέλιξη να φαίνεται ξεκάθαρα….αλλά ίσως χρειαστεί λίγος χρόνος για να επιβεβαιώσεις πόσο σωστή την αισθάνεσαι ή αν ακολουθείς την ευκολότερη διαδρομή χωρίς ν’ αντισταθείς σε τίποτα. Η πιο προφανής επιλογή, μπορεί να είναι και η πιο η σωστή…αλλά αξίζει να εξεταστεί σωστά, πριν προχωρήσεις. zodia-love-erotas-zevgari-1200x801

αιγόκερως

Μπορεί να πιστεύεις πως το να μεταφέρεις τη σχέση σου στο επόμενο επίπεδο, είναι κάτι που ενδιαφέρει και τον εραστή σου. Όμως ίσως αυτός να σκέφτεται διαφορετικά. Αν του επιτρέψεις να το ξεκαθαρίσει, τότε θα το κάνει. Το μόνο που χρειάζεται…είναι να τον ακούσεις. Αφού τον ακούσεις, πες τη γνώμη σου. Σίγουρα μπορεί να βρεθεί ένας συμβιβασμός, ανάμεσά σας.

υδροχόος

Η προσπάθεια να δημιουργήσεις ηρεμία στη σχέση σου, είναι μια καλή επιλογή αλλά όχι απαραίτητα η πιο χρήσιμη. Ίσως επιθυμείς να αποφύγεις μια δύσκολη συζήτηση ή ένα ζήτημα που πρέπει να συζητηθεί. Αυτές οι τακτικές αποφυγής, δεν μπορούν να συνεχιστούν για πολύ ακόμη. Ό, τι έχει αγνοηθεί ή καθυστερήσει…πιθανότατα δεν έχει την πρόθεση να εξαφανιστεί μόνο του. Μπορείς να επιστρέψεις στην προσπάθεια διατήρησης της ειρήνης στη σχέση σου, μόλις το θέμα αντιμετωπιστεί.

ιχθύες

Έχεις μεγάλες προσδοκίες με τα ερωτικά σου, αυτό το διάστημα. Αν είσαι ελεύθερη, θα γνωρίσεις κάποιον που θα σε συναρπάσει, επειδή θα είναι δυναμικός στην προσπάθειά του, να έρθετε πιο κοντά. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να εκπλαγεί ο αγαπημένος σου από το πάθος που θα δείξεις και θα τον κάνει πολύ ευτυχισμένο!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments