Ελλάδα

Αλέξης Αλεξίου: «Έτσι νίκησα τον κορωνοϊό»

Αλέξης Αλεξίου: «Έτσι νίκησα τον κορωνοϊό»
Αλέξης Αλεξίου: Εξιτήριο από το Θριάσιο νοσοκομείο πήρε ο μουσικός παραγωγός Αλέξης Αλεξίου, έπειτα από 24 ημέρες σκληρής μάχης με τον κορωνοϊό, την πνευμονία αλλά και τη γρίπη Β ταυτόχρονα.

Αλέξης Αλεξίου: Εξιτήριο από το Θριάσιο νοσοκομείο πήρε ο μουσικός παραγωγός Αλέξης Αλεξίου, έπειτα από 24 ημέρες σκληρής μάχης με τον κορωνοϊό, την πνευμονία αλλά και τη γρίπη Β ταυτόχρονα. «Ο Αλεξίου έπεσε από την Ακρόπολη έκανε 5 τούμπες και σηκώθηκε όρθιος» είπαν οι γιατροί για το συγκεκριμένο ασθενή, όπως έγραψε ο ίδιος στο facebook.

Ο κ. Αλεξίου περιέγραψε δραματικές στιγμές στο νοσοκομείο, που έζησε ο ίδιος και άλλοι ασθενείς του κορωνοϊού:

«Ο άνθρωπος έχει τεράστια δύναμη μέσα του, έτσι διαιωνίστηκε. Όμως κάποιοι απελπίζονται. Ένα παλικάρι δίπλα μου πήγε να πηδήξει και τον έσωσαν οι ηρωίδες νοσοκόμες! Διαπραγματεύτηκα σκληρά με τον εχθρό και από σήμερα μετά από συνολικά 24 μέρες ασθενής και 17 μέρες νοσηλείας είμαι σπίτι» έγραψε στα social media. Μέσα από την ανάρτηση αυτή, την οποία συνόδευσε με φωτογραφίες του να χαμογελάει έπειτα από καιρό, θέλησε να ευχαριστήσει του γιατρούς, τις νοσοκόμες και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου, να δώσει κουράγιο σε όσους νοσούν και συμβουλές σε όσους δεν έχουν αρρωστήσει.

Όλη η ανάρτηση του κ. Αλέξη Αλεξίου:

«ΜΑΖΙ ΝΙΚΗΣΑΜΕ! Μπορεί να έδωσα τη μάχη της ζωής μου με τα πιο ύπουλα τέρατα (θυμίζω γρίπη Β, σοβαρή πνευμονία και covid19 ταυτόχρονα!!!) όμως η μάχη δεν θα είχε κερδηθεί χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των γιατρών, των ηρωίδων νοσοκόμων – τραπεζοκόμων – καθαριστριών του Θριάσιου Ελευσίνας! Πάντα με χαμόγελο, αγάπη και περισσή φροντίδα με πενιχρούς μισθούς! Χωρίς την αγάπη, τις χιλιάδες ευχές γνωστών και αγνώστων, το κουράγιο των δικών μου ανθρώπων δεν θα είχε κερδηθεί αυτή η μάχη των μαχών. Ο άνθρωπος έχει τεράστια δύναμη μέσα του, έτσι διαιωνίστηκε.

Όμως κάποιοι απελπίζονται. Ένα παλικάρι δίπλα μου πήγε να πηδήξει και τον έσωσαν οι ηρωίδες νοσοκόμες! Διαπραγματεύτηκα σκληρά με τον εχθρό και από σήμερα μετά από συνολικά 24 μέρες ασθενής και 17 μέρες νοσηλείας είμαι σπίτι! Ο διευθυντής της πνευμολογικής κλινικής είπε κατά λέξη: «Ο Αλεξίου έπεσε από την Ακρόπολη έκανε 5 τούμπες και σηκώθηκε όρθιος!» Αυτό θέλω να πω σε όσους νοσηλεύονται και τους οικείους τους: ΚΟΥΡΑΓΙΟ θα δείτε και εσείς το φως σύντομα! ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΣΙΓΑΡΟ (αν κάπνιζα ίσως δεν θα ζούσα τώρα με 3πλο χτύπημα) και οπωσδήποτε ΕΜΒΟΛΙΟ γρίπης! Αυτά για τώρα. Θα επανέλθω με υλικό πολύ δυνατό! Δεν είναι ακόμη η ώρα…».

Οι χαμογελαστές φωτογραφίες του δίνουν σε όλους ελπίδες:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments