Ελλάδα

Μεταναστευτικό – Μόρια: Ανήλικοι ξυλοκόπησαν και τραυμάτισαν άγρια μετανάστη

Μεταναστευτικό – Μόρια: Ανήλικοι ξυλοκόπησαν και τραυμάτισαν άγρια μετανάστη
Μεταναστευτικό - Μόρια: Όπως αποδείχθηκε, και οι δύο είναι ανήλικοι και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης κατηγορούμενοι για πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων κατά περίπτωση.

Μεταναστευτικό – Μόρια: Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής δυο αλλοδαποί επιτέθηκαν για λόγους που παραμένουν απροσδιόριστοι σε έναν άλλο μετανάστη μέσα στον χώρο παραμονής της περιοχής, τον ξυλοκόπησαν και τον τραυμάτισαν με την χρήση ενός αιχμηρού αντικειμένου. Αμέσως μετά, οι δράστες έσπευσαν να εξαφανιστούν χάθηκαν μέσα στον αχανή χώρο.

Ωστόσο, το θύμα τους περιέγραψε με λεπτομέρειες στους αστυνομικούς, οι οποίοι τους εντόπισαν το Σάββατο να κινούνται στην ευρύτερη περιοχή και τους συνέλαβαν. Όπως αποδείχθηκε, και οι δύο είναι ανήλικοι και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης κατηγορούμενοι για πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων κατά περίπτωση.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως χθες ξέσπασε πυρκαγιά νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας σε εγκαταστάσεις Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Stand by Me Lesvos», στην περιοχή της Μόριας. Από τη φωτιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε ένα κοντέινερ, που περιείχε εξοπλισμό και ρούχα, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς, καθώς επίσης και σε μία σκηνή.metanastes33-1200x796

 Στο σημείο επιχείρησαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης, που κατάφεραν άμεσα να κατασβέσουν την πυρκαγιά, τα αίτια της οποίας παραμένουν άγνωστα. Όλα αυτά την ώρα που το νησί συνεχίζει να ζει τον δικό του Γολγοθά, με τους μετανάστες να έχουν εγκατασταθεί πλήρως και τους κατοίκους να φοβούνται για την υγεία τους εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊού.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments