Lifestyle

Κιμούλης Αθερίδης κορωνοϊός: Η πανδημία και ο διάλογος στο facebook

Κιμούλης Αθερίδης κορωνοϊός: Η πανδημία και ο διάλογος στο facebook
Κιμούλης Αθερίδης κορωνοϊός: Μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον κορωνοϊό έκανε ο Γιώργος Κιμούλης με τον Θοδωρή Αθεριδή να του απαντά στα σχόλια.

Κιμούλης Αθερίδης κορωνοϊός: Μια ιδιαίτερη ανάρτηση έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Γιώργος Κιμούλης. Ο γνωστός ηθοποιός βάζοντας την λέξη πανδημία σε εισαγωγικά έγραψε τη δική του άποψη για την πρωτοφανή κατάσταση που βιώνει ολόκληρος ο πλανήτης λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού.

«Η “πανδημία” ως εργαλείο περίσπασης, στοχεύει στη φυσικοποίηση της κρίσης», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κιμούλης.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Θοδωρή Αθερίδη. Μάλιστα οι δυο άντρες είχαν τον παρακάτω διαδικτυακό διάλογο.

Εν τω μεταξύ, στις 22 Μαρτίου ο Γιώργος Κιμούλης είχε γράψει ξανά στο facebook για το γεγονός ότι πρέπει να μείνουμε μέσα: «Στον αποκλεισμό μας (γιατί τώρα έτσι οφείλουμε να κάνουμε – το αντίθετο αυτή τη στιγμή θα ήταν εγκληματικό!), τουλάχιστον ας μη σταματήσουμε να σκεφτόμαστε… γιατί αν σταματήσουμε να σκεφτόμαστε, θα συνηθίζουμε π λ έ ο ν τα Πάντα και το επόμενο βήμα θα είναι η εδραίωση (η διαμόρφωση έχει ήδη αρχίσει εδώ και καιρό) του νέου ανθρωπολογικού τύπου: ο συνηθίζων τα πάντα… είμαστε δύο βήματα απ’ την ολοκλήρωση του… homo habitus… ».

Όλα αυτά και ενώ η χώρα μας θρηνεί 49 νεκρούς και μετρά 1.314 κρούσματα.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του λοιμωξιολόγου και εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσίοδρα, 82 νέα κρούσματα επιβεβαιώθηκαν το τελευταίο 24ωρο, με τον συνολικό αριθμό των πολιτών που έχουν νοσήσει να ανέρχεται πλέον σε 1.314.  Όπως είπε 85 άνθρωποι είναι διασωληνωμένοι και η μέση ηλικία τους είναι τα 66 έτη. Οι 17 είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρας. Το 57% έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα. Έξι άτομα έχουν λάβει εξιτήριο από τις ΜΕΘ. Στους 49 (οι 37 είναι άνδρες) έφτασε ο αριθμός των νεκρών σύμφωνα με την ενημέρωση του κ. Τσιόδρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments