Πολιτισμός

Απρίλιος 2020 Netflix: Όλες οι σειρές και οι ταινίες του μήνα

Απρίλιος 2020 Netflix: Όλες οι σειρές και οι ταινίες του μήνα
Απρίλιος 2020 Netflix: Δείτε όλες τις νέες κυκλοφορίες της γνωστής πλατφόρμας για τον Απρίλιο.

Απρίλιος 2020 Netflix: Νέος μήνας, νέο υλικό για τους συνδρομητές της Netflix, της δημοφιλέστερης Δικτυακής υπηρεσίας ψυχαγωγίας στον κόσμο που προσφέρει πληθώρα τηλεοπτικών σειρών και ταινιών αντί ενιαίου μηνιαίου αντιτίμου. Τον δεύτερο μήνα της άνοιξης στο αποκλειστικό νέο περιεχόμενο του καταλόγου της προστίθενται νέες σεζόν επιτυχημένων σειρών – La Casa De Papel, After Life – αλλά και πρωτοεμφανιζόμενες φιλόδοξες – Outer Banks, Absurd Planet, The Midnight Gospel – μαζί με ταινίες “γεύσης” Hollywood (Extraction), ντοκυμαντέρ και μεταγλωττισμένες παιδικές σειρές.

Αναλυτικά ακολουθούν οι νέες παραγωγές με την ημερομηνία διάθεσής τους στο ελληνικό κοινό:

Σειρές

  • La Casa De Papel: Part 4 (03/04/2020) Καθώς το σχέδιο του Καθηγητή αρχίζει να καταρρέει, παίζονται ανθρώπινες ζωές κι οι ληστές πρέπει να απωθήσουν τους εχθρούς εντός κι εκτός της Τράπεζας της Ισπανίας.
  • After Life: Season 2 (24/04/2020) Στη δεύτερη σεζόν, παρόλο που εξακολουθεί να θρηνεί για τη γυναίκα του, ο Τόνι προσπαθεί να γίνει καλύτερος φίλος για τους γύρω του.
  • Nailed It!: Season 4 (01/04/2020) Οι αγαπημένοι σας οικοδεσπότες. Το λατρεμένο σας χάος. Σας καλωσορίζουμε ξανά στις κουζίνες του “Nailed It!”, όπου όλοι – κυριολεκτικά όλοι – μπορούν να κερδίσουν.
  • Brews Brothers (10/04/2020) Είναι δύο αδέλφια που έχουν απομακρυνθεί. Γνωρίζουν βέβαια τα πάντα για τη ζύμωση της μπύρας. Μακάρι να ήξεραν και τα βασικά της οικογένειας.
  • Outer Banks (15/04/2020) Μια δεμένη παρέα εφήβων ανακαλύπτει ένα καλά θαμμένο μυστικό, προκαλώντας μια σειρά περιστατικών η οποία τους οδηγεί σε μια περιπέτεια αξέχαστη.
  • The Midnight Gospel (20/04/2020) Εμπνευσμένη από συνεντεύξεις από το podcast “Duncan Trussell Family Hour”, η σειρά κινουμένων σχεδίων παρακολουθεί ένα ταξίδι στον γαλαξία για το νόημα της ζωής.
  • Absurd Planet (22/04/2020) Ένας αριθμός από παράξενα ζώα και η Μητέρα Φύση αυτοπροσώπως πρωταγωνιστούν σ’ αυτήν την αστεία επιστημονική σειρά που ρίχνει μια ματιά στις ζωές των πιο απίθανων πλασμάτων.
  • Never Have I Ever (27/04/2020) Κωμική σειρά ενηλικίωσης για τη ζωή μιας σύγχρονης Ινδοαμερικανής έφηβης πρώτης γενιάς, εμπνευσμένη από τα παιδικά χρόνια της Μίντι Κέιλινγκ.
  • Nadiya’s Time to Eat (29/04/2020) Σ’ αυτήν τη σειρά μαγειρικής η Νάντια Χουσέιν σερβίρει εύκολες και νόστιμες λύσεις με απλά υλικά και γρήγορες συνταγές. Ό,τι πρέπει για οικογένειες που δεν έχουν χρόνο.

Ταινίες

  • Money Heist: The Phenomenon (03/04/2020) Η ταινία εξετάζει το πώς και το γιατί το La Casa De Papel προκάλεσε ένα κύμα ενθουσιασμού παγκοσμίως για μια αξιολάτρευτη ομάδα ληστών και τον καθηγητή τους.
  • Coffee & Kareem (03/04/2020) Ο Κόφι, ένας υποδειγματικός αστυνομικός από το Ντιτρόιτ, προκαλεί μπελάδες όταν – προσπαθώντας να τα βρει με τον γιο της φίλης του -ξεσκεπάζει μια εγκληματική συνωμοσία.
  • Tigertail (10/04/2020) Στη Νέα Υόρκη ο Γκρόβερ (Τζι Μα) μιλά για τη χαμένη του αγάπη και την έξοδό του από την Ταϊβάν, στην οποία επιστρέφει μετά από χρόνια με την κόρη του Άντζελα.
  • Love Wedding Repeat (10/04/2020) Ο Τζακ ζει διαφορετικές εκδοχές της ίδιας μέρας, καθώς έρχεται αντιμέτωπος με ζόρικους καλεσμένους, ανεξέλεγκτο χάος και τον πιθανό έρωτα στον γάμο της αδελφής του.
  • The Main Event (10/04/2020) Χρησιμοποιώντας τη δύναμη που του δίνει μια μαγική μάσκα, ένας μικρός φαν του WWE προκαλεί χάος όταν αντιμετωπίζει έναν τρομακτικό αντίπαλο σε διαγωνισμό πάλης.
  • Extraction (24/04/2020) Ο Τάιλερ Ρέικ (Κρις Χέμσγουορθ), ένας μισθοφόρος της μαύρης αγοράς, δεν έχει τίποτα να χάσει όταν του ζητούν να σώσει τον απαχθέντα γιο ενός κρατούμενου μεγαλοεγκληματία.

Ντοκιμαντέρ

  • The Innocence Files (15/04/2020)

Το Πρόγραμμα Αθωότητας ρίχνει φως στις παρεκκλίσεις και τον δόλο μιας σειράς εσφαλμένων ποινών, αποκαλύπτοντας την αδικία που επιβλήθηκε σε θύματα και καταδικασμένους.

Παιδικές ταινίες

  • The Big Show Show (06/04/2020) Ο πρώην παλαιστής της WWE Μπιγκ Σόου είναι εκτός ρινγκ και ετοιμάζεται για μια ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση: να μεγαλώσει τις τρεις κόρες του χωρίς τη γυναίκα του.
  • The Willoughbys (22/04/2020) Χοροί στο γκαράζ, γενέθλια κυνήγια θησαυρού, επίσκεψη στον γιατρό για σκασμένο λάστιχο. Ό,τι κι αν φέρει η ζωή, ο Κόρι είναι… έτοιμος να γκαζώσει!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments