Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη [1/04/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη [1/04/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη [1/04/20].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη [1/04/20].

κριός

Μπορεί να πιστεύεις, πως ο τρόπος που εκφράζεσαι απέναντι στο ταίρι σου, δε θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρος. Όμως στέλνεις περισσότερα από ένα ανάμικτα μηνύματα, που τον μπερδεύουν. Προσπάθησε να είσαι περισσότερο σαφής, αναφορικά με τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τις ανησυχίες ή τις προθέσεις σου. Η εξάλειψη της ασάφειας, θα εξαφανίσει κάθε περιθώριο παρερμηνείας.

ταύρος

Η Σελήνη επηρεάζει τον τομέα της επικοινωνίας σου, θετικά. Σε βοηθάει να βρεις τα κατάλληλα λόγια, για να μεταφέρεις αυτό που θέλεις στον εραστή σου. Μπορείς να αναμίξεις την ευαισθησία με την αυθεντικότητα στις ευαίσθητες συζητήσεις με το ταίρι σου. Όμως μπορεί να μην εμπλακείς σε συζητήσεις που η καρδιά σου δεν εμπιστεύεται. Γι’ αυτό, φρόντισε να γνωρίζεις αν τα λόγια σου, μπορούν να επηρεάσουν περισσότερο απ’ ότι συνήθως!

δίδυμοι

Μια απόφαση σχετικά με οικονομικές σπατάλες για χάρη του εραστή σου, θα ενισχυθεί αυτό το διάστημα, εξαιτίας της επιρροής της Σελήνης. Αλλά αντί να φεύγουν τα μετρητά από την τσέπη σου ή να κάνεις οποιεσδήποτε υπερβολικές χειρονομίες, δεν θα ήταν πιο αποτελεσματικό να βρεις έναν διαφορετικό τρόπο να μεταφέρεις αυτά που νιώθεις γι’ αυτόν? Το να του προσφέρεις ένα τέλεια επιλεγμένο δώρο είναι εξαιρετική κίνηση, σε ορισμένες περιπτώσεις. Όμως τώρα, δεν υπάρχει υποκατάστατο των παθιασμένων λόγων, που βγαίνουν κατευθείαν από την καρδιά σου. Γι’ αυτό πρόσφερε το πάθος σου, γενναιόδωρα!

zodia-love-erotas-zevgari4-1200x798

καρκίνος

Ακόμα κι αν αισθάνεσαι ότι το πάθος και η χαρά έχουν μειωθεί ή έχουν χαθεί τελευταία από τη σχέση σου, αν θέλεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις την παθιασμένη ενέργεια που είναι διαθέσιμη τώρα, από το σύμπαν. Η ένταση ανεβαίνει στα ερωτικά σου τώρα, λόγω της Σελήνης που βρίσκεται στο ζώδιό σου. Αν αντιδράσεις, θα είναι μάταιο. Να θυμάσαι όμως να συνεχίσεις να εστιάζεις στο μέλλον, επειδή οι «βραχυπρόθεσμες διορθώσεις» δεν θα το σταματήσουν. Όσο πιο ευπροσάρμοστη και ανθεκτική είσαι, τόσο πιο συναρπαστικό θα είναι το ρομαντικό ταξίδι σου.

λέων

Αν αισθάνεσαι πως έχεις ανάγκη από λίγο ποιοτικό χρόνο, τότε η επιρροή της Σελήνης στον τομέα της απομόνωσης και της μοναξιάς, θα σε ενθαρρύνει να βυθιστείς στην ηρεμία και την ησυχία σου. Αυτό μπορεί να είναι απαραίτητο για να αντιμετωπίσεις τα ερωτικά ζητήματα που έχουν προκύψει, επίσης. Διακριτικές ενέργειες και βαθιά μηνύματα, αναδύονται από το υποσυνείδητό σου. Για να τα κατανοήσεις, απομονώσου από οτιδήποτε σε αποσπάει κι εστίασε σ’ αυτό που σε προτρέπει η καρδιά σου να εξετάσεις.

παρθένος

Οι ομοϊδεάτες είναι πιο ελκυστικοί αυτό το διάστημα που η Σελήνη επηρεάζει τους φίλους και τις ομάδες. Ένας ομοϊδεάτης ίσως είναι ο μελλοντικός εραστής σου, και η υποστήριξη που θα σου προσφέρει, θ’ αγγίξει την καρδιά σου. Είτε όμως είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, θα υπάρξει κάτι διασκεδαστικό και συναρπαστικό σε μια συνεργασία, για ένα κοινό όνειρο. Όταν αντιληφθείς πως κάποιος είναι στην ίδια σελίδα με σένα, γνωρίζεις ήδη πως είσαι, σε κάτι φανταστικό.

ζυγός

Η αγάπη και ο ρομαντισμός έχουν μια πιο φωτεινή αίσθηση τώρα. Μπορεί επίσης να έχεις μια ενισχυμένη ένταση, εξετάζοντας πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Επίσης θα είναι δύσκολο να κατανοήσεις, κάποιες δυνατές επιθυμίες. Μην υποτιμάς τη δύναμη και την επιρροή σου. Αλλά να γνωρίζεις, πως οι δυνατές επιθυμίες σου, μπορεί να σε κάνουν να φαίνεσαι πολύ σοβαρή ή έντονη. Κάνε ό, τι πιστεύεις πως πρέπει να κάνεις…. Αλλά κάντο διακριτικά και ήρεμα.

σκορπιός

Η σύνδεση ή η επανασύνδεση με το ταίρι σου, μπορεί να είναι κάτι περισσότερο από μια πιθανότητα, καθώς η Σελήνη επηρεάζει την επέκταση. Θέλεις οι ιδέες σου να είναι ξεκάθαρες…ειδικά αν σχεδιάζεις μια ερωτική περιπέτεια με το ταίρι σου. Στα ερωτικά σου, μπορείς να διατηρήσεις τα πράγματα ομαλά και χαρούμενα. Αλλά η σκέψη να ρισκάρεις στ’ όνομα της αγάπης είναι απαραίτητη, για να δημιουργήσεις κάτι πραγματικά ζεστό και αξέχαστο.

τοξότης

Η εστίασή σου στις πιο σκοτεινές πτυχές της ερωτικής σου ζωής, θα είναι δύσκολο να αγνοηθεί αυτή τη στιγμή. Οι σκέψεις και τα συναισθήματα θα βγουν στην επιφάνεια, αλλά δεν είσαι υποχρεωμένη να πεις όλα όσα σκέφτεσαι κι αισθάνεσαι στον εραστή σου. Ξεκαθάρισε στο μυαλό σου, τι θεωρείς απαραίτητο να αποκαλύψεις. Ένας χείμαρρος συναισθημάτων, μπορεί να είναι περισσότερο άχρηστος, παρά χρήσιμος, τώρα. zodia-love-erotas-zevgari-1200x801

αιγόκερως

Έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις έναν βαθύτερο δεσμό με τον αγαπημένο σου, ενώ η Σελήνη επηρεάζει τις δεσμεύσεις και τις συνεργασίες. Ένα νέο επίπεδο εμπιστοσύνης μπορεί να προκύψει ανάμεσά σας, ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σας! Ιδιαίτερα αν αισθάνεσαι, ότι θα σε υποστηρίξει αν του δείξεις τις συναισθηματικές σου ανασφάλειες. Αυτό θα σε καθησυχάσει γιατί θα σε διαβεβαιώσει, πως υπάρχει αληθινή σύνδεση και μεγάλη εμπιστοσύνη ανάμεσά σας.

υδροχόος

Μπορεί να απορρίψεις ένα όραμα που αφορά τα ερωτικά σου και την επιθυμία σου να το δεις να πραγματοποιείται. Θα δεις όμως στην πορεία, πως η επίτευξη ενός ονείρου μπορεί να ενισχύσει τη σχέση ή τις πιθανότητές σου να βρεις τον ιδανικό σύντροφο. Δείξε περισσότερο σεβασμό στο όραμα που σου παρουσιάζεται τώρα. Δεν είναι τόσο μακρινό όσο πιστεύεις, για να το διαγράψεις από τη σκέψη σου.

ιχθύες

Ένας κοινός στόχος, ή μια κοινή επιδίωξη είναι καταλύτης για μπόλικο πάθος στην ερωτική σου ζωή, ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Θα χρειαστεί ευελιξία από μεριάς σου! Αλλά η αλλαγή που επιθυμείς, μπορεί να χρειαστεί μόνο μια ισχυρότερη αλληλεπίδραση με ένα μυαλό, παρόμοιο με το δικό σου!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments