Αθλητισμός

Καφού Άρης: Στα υπόψιν των «Κιτρινόμαυρων» ο μέσος του Ολυμπιακού

Καφού Άρης: Στα υπόψιν των «Κιτρινόμαυρων» ο μέσος του Ολυμπιακού
Καφού Άρης: Ο Πορτογάλος αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού εξετάζεται ενδελεχώς από τη διοίκηση του Άρη, με την ομάδα από τη Θεσσαλονίκη να σκέφτεται τον δανεισμό του παίκτη από τους «Ερυθρόλευκους».

Καφού Άρης: Μπορεί η αγωνιστική δράση να έχει σταματήσει εδώ και αρκετό καιρό – πλέον – στην Σούπερλιγκ όπως βέβαια και στον υπόλοιπο ποδοσφαιρικό πλανήτη λόγω της επέλασης του κορωνοϊού, ωστόσο αυτή η εξέλιξη δεν αδρανοποιεί τα τεχνικά επιτελεία. Οι ομάδες καταστρώνουν με ηρεμία τα μελλοντικά τους σχέδια έχοντας χρόνο να θέσουν επί χάρτου τους παίκτες που χρειάζονται για να καλυφθούν τα κενά ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Στον Άρη, διοίκηση και τεχνικό τιμ επικεντρώνονται στην ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Όπως αναφέρεται στην Metrosport πρώτος στόχος για τον χώρο του κέντρου εμφανίζεται ο μέσος του Ολυμπιακού, Καφού. Ο Πορτογάλος χαφ αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από τους «Ερυθρόλευκους» υπογράφοντας με τον σύλλογο από τον Πειραιά συμβόλαιο συνεργασίας 3 ετών.

Πριν τη διακοπή ο 27χρονος πρόλαβε να αγωνιστεί σε ελάχιστα παιχνίδια, μιας και ο συμπατριώτης του και προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς έκρινε πως δεν ήταν σε απόλυτη ετοιμότητα να προσφέρει το μάξιμουμ των δυνατοτήτων του. Ο Άρης είχε εντοπίσει τη περίπτωση του έμπειρου μέσου από τις μέρες εκείνου στην Λέγκια Βαρσοβίας. Ωστόσο η εμπλοκή του Ολυμπιακού στην υπόθεση έθεσε τους «Κιτρινόμαυρους» εκτός μάχης διεκδίκησης των δικαιωμάτων του. Τώρα η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη επαναφέρει τη περίπτωση, ωστόσο μιλά μονάχα για το ενδεχόμενο δανεισμού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments