Ελλάδα

Στους 51 οι νεκροί από κορωνοϊό στη χώρα – Κατέληξε 51χρονος από την Καστοριά

Στους 51 οι νεκροί από κορωνοϊό στη χώρα – Κατέληξε 51χρονος από την Καστοριά
Όλο και μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων από κορωνοϊό στη χώρα μας, με τον θάνανο 51χρονου από την Καστοριά να φέρνει πλέον το συνολικό αριθμό στους 51.

Μακραίνει η λίστα του θανάτου από κορωνοϊό. Ένας 51χρονος πατέρας τεσσάρων παιδιών από την Καστοριά κατέληξε το βράδυ της Τετάρτης από επιπλοκές του κορωνοϊού, έπειτα από λίγες ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Πρόκειται για το 7ο συνολικά θύμα από την Καστοριά, δήμοι μιας και των περιοχών που έχουν τεθεί τα τελευταία 24ωρα σε καραντίνα λόγω της ευρείας εξάπλωσης του ιού.

Θυμίζουμε ότι με τα τωρινά στοιχεία, oι νεκροί στη χώρα μας ανέρχονται σε 51. Σύμφωνα με την χθεσινή ενημέρωση του κ. Τσίοδρα, 82 νέα κρούσματα επιβεβαιώθηκαν, με τον συνολικό αριθμό των πολιτών που έχουν νοσήσει να ανέρχεται πλέον σε 1.314.

Όπως είπε 85 άνθρωποι είναι διασωληνωμένοι και η μέση ηλικία τους είναι τα 66 έτη. Οι 17 είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Το 57% έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα. Έξι άτομα έχουν λάβει εξιτήριο από τις ΜΕΘ. Στους 49 (οι 37 είναι άνδρες) έφτασε ο αριθμός των νεκρών σύμφωνα με την ενημέρωση του λοιμωξιολόγου.

Ο 47ος νεκρός είναι ένας άνδρας 51 ετών από την Πτολεμαΐδα. Ο 51χρονος πριν από δύο ημέρες μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας και στη συνέχεια λόγω αναπνευστικών προβλημάτων του διακομίσθηκε διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» της Θεσσαλονίκης όπου και τελικά άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο 46ος νεκρός ήταν ένας άνδρας 78 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν στο «Σωτηρία». Επίσης νωρίτερα είχε καταλήξει και μία 82χρονη γυναίκα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Παράλληλα για τον πρώτο καταγεγραμμένο θάνατο στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας έκαναν λόγο τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, καθώς αργά το βράδυ της Δευτέρας 30 Μαρτίου, κατέληξε στη ΜΕΘ ένας 79χρονος άνδρας, με καταγωγή από την Εορδαία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments