Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη [2/04/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη [2/04/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη [2/04/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη [2/04/20].

Κριός

Μπορεί να αισθάνεστε σαν να μην κάνετε ιδιαίτερη πρόοδο στον ερωτικό τομέα. Σκεφτείτε αυτή την περίοδο ως μεταβατική φάση. Αναβαθμίστε το διαδικτυακό σας προφίλ και κάντε γνωστό ότι ψάχνετε για νέα σχέση. Θα έρθει και η δική σας σειρά.

Ταύρος

Η ενέργειά σας είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένη με τις ερωτικές σας επιθυμίες τώρα. Είναι μια καλή στιγμή για να αρχίσετε να κινείστε προς τη σωστή κατεύθυνση. Αρχίστε να προγραμματίζετε κάποια ραντεβού ή διασκεδαστικές στιγμές με φίλους, ακόμη και αν θα τα απολαύσετε σε έναν-δυο μήνες.

Δίδυμοι

Έχετε μια μυστική δύναμη στην διάθεσή σας τώρα. Και αυτή η δύναμη θα μπορέσει να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη στην ερωτική σας ζωή. Το μυστικό σας είναι ότι είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και είναι πιο σέξι από ότι πιστεύετε.

zodia-love-erotas4-1200x750

Καρκίνος

Δεν είναι και άσχημη η χαλάρωση στον καναπέ με ένα βιβλίο ή μια ταινία. Το πρόβλημα είναι ότι η ενέργειά σας σήμερα επιζητά κοινωνικότητα. Δεν κρατιέστε. Θέλετε να βγείτε εκεί έξω και να σταματήσετε να χαραμίζετε τη γοητεία σας στον καναπέ. Υπομονή!

Λέων

Ο εργασιακός σας χώρος είναι το καλύτερο μέρος για να θρέψετε το εγώ σας. Μπορείτε να βάλετε τα δυνατά σας, να αποδείξετε τις γνώσεις σας και να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας. Στη συνέχεια, θα μπορέσετε να προσεγγίσετε την ερωτική σας ζωή με λίγη ταπεινότητα, προσαρμοστικότητα και ευχάριστη διάθεση.

Παρθένος

Ποια είναι η φιλοσοφία σας πάνω στον έρωτα; Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να τη βρείτε ή να τη βγάλετε από το χρονοντούλαπο. Στη συνέχεια, δείτε πώς μπορεί να λειτουργήσει σε σχέση με την ερωτική σας ζωή τώρα. Συζητήστε τα θέματα που σας απασχολούν με κάποιον καλλιεργημένο φίλο σας.

Ζυγός

Αντί να κλείνεστε στον εαυτό σας τώρα, θα ήταν προτιμότερο να προσπαθήσετε να κάνετε φίλους. Έστω και μέσω διαδικτύου. Θα κάνει καλό στην ψυχή σας, στη διάθεσή σας, ακόμη και στην ερωτική σας ζωή.

Σκορπιός

Η πρόκληση για την ερωτική σας ζωή τώρα είναι να προσπαθήσετε να συμβιβαστείτε. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πρέπει να εγκαταλείψετε τα στάνταρτ και τις απαιτήσεις σας. Απλά, θα πρέπει να δείξετε μεγαλύτερη ευελιξία και προσαρμοστικότητα.

Τοξότης

Προσπαθήστε να γνωρίσετε μεταξύ σας τους φίλους σας, δημιουργώντας μια ομάδα στο διαδίκτυο. Κάντε ένα-δυο κομπλιμέντα σε άτομα που δεν γνωρίζετε πολύ καλά. Είναι η ιδανική μέρα για να κερδίσετε λίγους έξτρα πόντους στο ερωτικό σας κάρμα. zodia-love-erotas6-1200x766

Αιγόκερως

Μπορεί να μην είστε ακόμη έτοιμοι να βγείτε στην ταράτσα και να το φωνάξετε δυνατά. Αλλά μπορείτε τουλάχιστον να αφήσετε μερικά υπονοούμενα. Ακόμη και τα emoji που θα επιλέξετε να στείλετε σε αυτό το άτομο, θα το κάνει να μπει στο νόημα. Είστε ερωτευμένοι μαζί του.

Υδροχόος

Η ζωή σας φαίνεται αρκετά βαρετή αυτή τη στιγμή και είναι λογικό. Αν όμως επιλέξετε να δείτε την ευχάριστη πλευρά των πραγμάτων, θα αλλάξετε άποψη. Προσπαθήστε να βρείτε διασκεδαστικά πράγματα για να κάνετε ακόμη και μέσα στο σπίτι. Ασχοληθείτε με τις αλλαγές που πάντα θέλατε να κάνετε και ποτέ δεν είχατε τον χρόνο.

Ιχθύες

Τα μηνύματα που θα στείλετε σήμερα στο αντικείμενο του πόθου σας, είναι τόσο γοητευτικά όσο εσείς. Για αυτό προχωρήστε. Στείλτε αυτό το τολμηρό e-mail, κάντε αυτή τη βιντεοκλήση ή μιλήστε του στο τηλέφωνο. Δεν θα χάσετε!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments