Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη [2/04/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη [2/04/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη [2/04/20].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη [2/04/20].

κριός

Κάτι υποκινεί το υποσυνείδητό σου τώρα. Γι’ αυτό ακολούθησε τη διαίσθησή σου και ασχολήσου με τα μηνύματα που λαμβάνεις. Μπορεί να χρειαστείς κάποια απομόνωση, για να επανασυνδεθείς με το παθιασμένο σου ταξίδι. Αν ανοίξεις το μυαλό σου, θα λάβεις τις απαντήσεις που προσφέρονται, σε τυχόν ερωτήσεις που έχεις σχετικά με τα ερωτικά σου.

ταύρος

Ίσως να μην έχεις συνέλθει από μια συζήτηση που έκανες με τον αγαπημένο σου για ένα θέμα που αφορά τη σχέση σας. Μπορεί να είχες σκεφτεί ότι όλα είχαν λυθεί, αλλά προσπάθησε να καταλάβεις, πως δεν πρέπει να πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Θα έχεις την ευκαιρία να μετριάσεις κάθε ερωτική σου ανησυχία σύντομα. Προς το παρόν όμως, πρέπει να συμφωνήσετε ότι διαφωνείτε μεταξύ σας, και ν’ αφήσετε ένα τεταμένο θέμα, για άλλη φορά.

δίδυμοι

Οποιαδήποτε ανισορροπία που υπάρχει σήμερα στη σχέση σου, θα γίνει εμφανής. Αν είσαι αποφασισμένη να ξεκινήσεις μια δύσκολη συζήτηση, περίμενε μέχρι να εξαφανιστούν τα σύννεφα. Υπάρχουν κατάλληλες και λανθασμένες στιγμές όπως επίσης υπάρχουν σωστοί και λανθασμένοι τρόποι για να μη δημιουργηθούν εντάσεις…γι’ αυτό πρέπει να εστιάσεις στα ζητήματα που επικρατούν. Γιατί μπορεί να τα κάνεις όλα λάθος, τώρα.

zodia-love-erotas-zevgari4-1200x798

καρκίνος

Τα συναισθήματα και οι συζητήσεις μπορεί να ενταθούν σήμερα…κι ένα ερωτικό ζήτημα θα αφορά και τον αγαπημένο σου, που αγωνίζεται να καταλάβει την έννοια του «μοιράζομαι». Υπάρχουν τρόποι που μπορείς να τον κάνεις να νιώσει πιο άνετα μ’ αυτό, αν είσαι πρόθυμη και δεκτική για να εξετάσεις την άποψή του. Όλα τα παραπάνω, θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε καλύτερα ο ένας τον άλλον.

λέων

Μπορεί η διαίσθησή σου που φωνάζει δυνατά, να σε κάνει να νιώσεις πως κάτι αλλάζει στην ερωτική σου ζωή ή στη σχέση σου Ίσως επίσης να χρειαστεί να υιοθετήσεις καινούργιες προοπτικές με τα ερωτικά σου. Και δεν είναι τόσο εύκολο όσο πιστεύεις. Όμως ό, τι αλλάζει στα ερωτικά σου, μην το βλέπεις σαν κάτι αρνητικό και μη το πάρεις προσωπικά.

παρθένος

Θα σου είναι δύσκολο να βγάλεις από το μυαλό και την καρδιά σου τις σκέψεις που κάνεις για το μέλλον της ερωτικής σου ζωής ή της σχέσης σου. Αυτό όμως μπορεί να είναι μέρος της διαδικασίας που απαιτεί να ξεκαθαρίσεις μέσα σου, τι θέλεις και πού θέλεις να βρίσκεσαι. Τα πράγματα θα μπορούσαν να μπερδευτούν λιγάκι, μεταξύ της ασφάλειας που προσφέρει η καριέρα σου και της ασφάλειας που χρειάζεσαι στη σχέση σου. Άφησε την καρδιά σου να πάρει την πρωτοβουλία…γιατί θα σε καθοδηγήσει σωστά!

ζυγός

Αν έχεις κάποιες ιδέες για το πώς να γίνουν πιο αυθόρμητες οι ανταλλαγές με το ταίρι σου, τότε σκέψου δημιουργικά. Μπορείς να φέρεις μια αναγέννηση στη σχέση σου, συνδυάζοντας μπόλικη φαντασία για να δημιουργήσεις κάτι εμπνευσμένο. Μπορείς να κάνεις αλλαγές,..κι όχι μόνο για χάρη της αλλαγής. Μόλις πάρεις μια γεύση απ’ αυτό που εισάγεις, ίσως βρεις ότι σου αρέσει, πάρα πολύ.

σκορπιός

Η επιθυμία σου για έλεγχο στη σχέση σου, θα αυξηθεί σήμερα. Μην πιστέψεις όμως, πως αυτή είναι η μόνη σου επιλογή σε ότι αφορά την καθοδήγηση των ερωτικών σου, προς τη σωστή κατεύθυνση. Μια συντονισμένη προσπάθεια ενός ανοιχτού μυαλού και μιας εξίσου ανοιχτής καρδιάς, θα προσφέρει πιο χρήσιμες και ρεαλιστικές προοπτικές. Ο έλεγχος στο σημείο που πιστεύεις πως είναι απαραίτητος…ίσως και να μην είναι.

τοξότης

Θα «μυριστείς» την ένταση που εμφανίζεται στη σχέση σου, και αυτή είναι πιθανό να αυξηθεί, πριν εξαφανιστεί. Αλλά πριν προετοιμαστείς για ν’ αντιμετωπίσεις αυτό που θα εμφανιστεί ξαφνικά, ρίξε μια ματιά στο παρελθόν σου, και δες πώς αντιμετώπιζες τότε… παρόμοιες συνθήκες. Θα υπάρχει μια ενδιαφέρουσα και καθησυχαστική σχέση ανάμεσα σ’ αυτό που ξεδιπλώνεται τώρα… και σε αυτό που είχες λύσει παλαιότερα. zodia-love-erotas-zevgari-1200x801

αιγόκερως

Αν κάτι που σχετίζεται με τα ερωτικά σου ή με τη σχέση σου παιδεύει πολύ καιρό το μυαλό σου…τότε δε χρειάζεσαι να μπερδεύεσαι περισσότερο με την ελπίδα πως θα βρεις λύση. Αν μη τι άλλο, μπορείτε να επωφεληθείς από την παύση και να εστιάσεις σε αυτά που γνωρίζεις ότι είναι πραγματικά, στερεά και απτά στη σχέση σου. Ξέχνα προς το παρόν ό,τι είναι αμφίβολο και σε βάζει σε σκέψεις.

υδροχόος

Αν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που είχες ψάξει μέσα στα δημιουργικά σου αποθέματα για να φέρεις λίγη φαντασία στη σχέση σου, τότε έχεις την ευκαιρία να το κάνεις τώρα. Η μεταφορά αυτού που σκέφτεσαι κι αισθάνεσαι…μ’ ένα ζωντανό ή εικαστικό τρόπο, θα είναι ευκολότερη τώρα. Υπάρχει μάλιστα περίπτωση να καταφέρεις ακόμα περισσότερα μ’ αυτή τη κίνηση. Προσπάθησε απλώς, να εκφράζεσαι ήρεμα, απλά και ξεκάθαρα.

ιχθύες

Φέροντας στο μυαλό σου το ρομαντικό παρελθόν της σχέσης σου, θα σου φανεί ταυτόχρονα παρήγορο και τρομακτικό. Παρόλο που νιώθεις κάποια ζεστασιά από προηγούμενα επεισόδια της ερωτικής σου ζωής, θα διαπιστώσεις πως οι αναμνήσεις σε μελαγχολούν. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, φέρε το μυαλό σου πίσω στο παρόν. Δεν πρέπει να αγωνίζεσαι για ν’ απολαύσεις τον έρωτα….φρόντισε να είσαι αισιόδοξη και να νιώθεις ευχαριστημένη με ό,τι έχεις τώρα.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments