Αθλητισμός

La Casa De Papel – Ολυμπιακός: “Μείνετε σπίτι και δείτε την τέταρτη σεζόν”

La Casa De Papel – Ολυμπιακός: “Μείνετε σπίτι και δείτε την τέταρτη σεζόν”
La Casa De Papel - Ολυμπιακός: Η ΠΑΕ Ολυμπιακός υπενθύμισε σε όλους ότι πρέπει να μείνουμε σπίτι, προτρέποντας τους να δουν την 4η σεζόν της δημοφιλούς ισπανικής σειράς, με μια ανάρτηση που είχε έντονο χρώμα... "Καραϊσκάκη".

La Casa De Papel – Ολυμπιακός: Πριν από ένα χρόνο και 4 μήνες, ο Ολυμπιακός έγραφε ακόμα μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του, νικώντας τη Μίλαν με 3-1 στο “Στάδιο Καραϊσκάκης“. Ο Ολυμπιακός χρειαζόταν νίκη με δύο γκολ διαφορά για να προκριθεί στους 32 του Europa League και τελικά τα κατάφερε σε ένα επεισοδιακό ματς.

Ένα από τα μεγάλα highlights του αγώνα, ωστόσο, ήταν το εντυπωσιακό κορεό που είχαν ανεβάσει οι οπαδοί του Ολυμπιακού πριν να ξεκινήσει το παιχνίδι, το οποίο ήταν αφιερωμένο στη δημοφιλή σειρά του Netflix “La Casa De Papel” και έδειχνε τον Professor (Πέδρο Μαρτίνς) και την παρέα του να κλέβουν το τρόπαιο του Europa League!

H ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε μία ιδιαίτερη ανάρτηση, υπενθυμίζοντας στους οπαδούς της ομάδας αυτή τη σπουδαία επιτυχία, ενώ έδωσε και κίνητρο για να μείνουμε όλοι σπίτι μας αυτές τις δύσκολες ημέρες λόγω κορωνοϊού. Να δούμε την 4η σεζόν του «La Casa de Papel».

Δείτε την απολαυστική ανάρτηση:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments