Αθλητισμός

ΠΑΟΚ Αμπέλ Φερέιρα: Οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του Πορτογάλου

ΠΑΟΚ Αμπέλ Φερέιρα: Οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του Πορτογάλου
ΠΑΟΚ Αμπέλ Φερέιρα: Το μέλλον του Πορτογάλου τεχνικού στην ηλεκτρική καρέκλα του «Δικέφαλου του Βορρά» διαγράφεται αβέβαιο, με τα ονόματα των υποψήφιων για την αντικατάσταση του έρχονται στο φως σε ημερήσια διάταξη.

ΠΑΟΚ Αμπέλ Φερέιρα: Η φετινή σεζόν δεν κυλά όπως θα ήθελαν όλοι στη Τούμπα. Ο ερχομός του Αμπέλ Φερέιρα το καλοκαίρι πραγματοποιήθηκε με έναν μονάχα σκοπό. Ο Πορτογάλος να καταφέρει να διασφαλίσει τα κεκτημένα στην Ελλάδα και να πάρει ένα βήμα μπροστά την ομάδα στην Ευρώπη. Το δεύτερο σκέλος δεν χωράει μεγάλη συζήτηση, καθώς η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη αποχαιρέτησε πολύ νωρίς τον στόχο της συνεχίζοντας την κακή της εικόνα που παρουσιάζει εκτός συνόρων τα τελευταία χρόνια.

Στην Ελλάδα το κύπελλο παραμένει ανοιχτός στόχος, όμως και στο πρωτάθλημα τα πράγματα μοιάζουν αρκετά δύσκολα με τον Ολυμπιακό να έχει σαφές προβάδισμα στη κούρσα για τον τίτλο. Με αυτά τα δεδομένα η πορεία του Πορτογάλου για την ώρα κρίνεται αποτυχημένη, με τους ανθρώπους του συλλόγου να κάνουν ήδη σκέψεις για το ποιος θα ήταν ο ιδανικός αντικαταστάτης.

Στο τραπέζι βρίσκονται τέσσερα ονόματα προπονητών που έχουν άπαντες αρκετές πιθανότητες να αναλάβουν τον ΠΑΟΚ της επόμενης χρονιάς. Πρώτος ο γνωστός στον «Δικέφαλο» Βλάνταν Ίβιτς. Ο Σέρβος εξετάζεται ενδελεχώς από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, με ανθρώπους να παρακολουθούν τη λαμπρή πορεία του στο Ισραήλ. Εν συνεχεία στο μικροσκόπιο παραμένουν οι περιπτώσεις των Νταμίρ Κάναντι και Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ενώ τέλος πάντα στα υπόψιν βρίσκεται και ο Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουγουργουανός τα τελευταία χρόνια οδηγεί τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ από επιτυχία σε επιτυχία χτυπώντας δειλά δειλά τη πόρτα της πρώτης ομάδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments