Ελλάδα

Κορωνοϊός στρατός: Κρούσμα στο ΚΕΠΒ της Θήβας

Κορωνοϊός στρατός: Κρούσμα στο ΚΕΠΒ της Θήβας
Κορωνοϊός στρατός: Ένας οπλίτης στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα βρέθηκε θετικός στον ιό.

Κορωνοϊός στρατός: Ο ιός εξαπλώνεται με γοργούς ρυθμούς σε όλη την Ελλάδα. Ο στρατός δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση καθώς τον τελευταίο καιρό έχουν παρουσιαστεί κρούσματα σε κάποιες περιοχές. Σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο κρούσμα του ιού είναι ένας οπλίτης στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα.

Κατά την είσοδό του στο στρατόπεδο θερμομετρήθηκε, καθώς παρουσίαζε ύποπτα συμπτώματα. Μετά την θερμομέτρηση μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Στρατοπέδου, όπου και διαπιστώθηκε πως είναι θετικός στον κορωνοϊό. Ο οπλίτης μπήκε στην απομόνωση, στο Νοσοκομείο της μονάδας. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ανιχνεύονται και όλες οι επαφές του οπλίτη στην Μονάδα που υπηρετούσε στην Αττική.

Λίγο περισσότερα από 20 τα κρούσματα του κορωνοϊού στις Ένοπλες Δυνάμεις

«Λίγο περισσότερα από 20 είναι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού στις Ένοπλες Δυνάμεις» δήλωσε σήμερα το πρωί σε εκπομπή της ΕΡΤ o υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, τονίζοντας παράλληλα ότι η κατάσταση στα στρατόπεδα σε ό,τι αφορά την πανδημία είναι ικανοποιητική, και πρόσθεσε πως λαμβάνονται όλα τα αναγκαία μέτρα για την καλή λειτουργία τους.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αυγή» όπου αναφέρεται πως είναι ανεπαρκή τα μετρά προστασίας που έχουν ληφθεί στο στρατό για τον κορωνοϊό ο κ. Παναγιωτόπουλος είπε ότι το πεδίο αυτό δεν προσφέρεται για ασκήσεις αντιπολίτευσης και μάλιστα ανεύθυνης αντιπολίτευσης που στηρίζεται σε καταγγελίες δικτύων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments