Ελλάδα

Απαγόρευση κυκλοφορίας Ελλάδα: Αυτά είναι τα νέα μέτρα που εξετάζονται

Απαγόρευση κυκλοφορίας Ελλάδα: Αυτά είναι τα νέα μέτρα που εξετάζονται
Απαγόρευση κυκλοφορίας Ελλάδα: Η κυβέρνηση καταστρώνει ήδη το επόμενο σχέδιο ανεβάζοντας τον δείκτη των μέτρων προκειμένου να περιοριστούν στο ελάχιστο οι άσκοπες μετακινήσεις που έχουν ως αποτέλεσμα την εξάπλωση της πανδημίας.

Απαγόρευση κυκλοφορίας Ελλάδα: Σε νέα ακόμη πιο αυστηρά μέτρα αναμένεται να προχωρήσει η κυβέρνηση. Οι ασυνεπείς πολίτες όπως τους χαρακτήρισε σε δηλώσεις του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας φέρνουν τις αρχές σε θέση να εντείνουν ακόμη περισσότερο τα μέτρα καταπολέμησης για την εξάπλωση του ιού. Έτσι στα επόμενα 24ωρα η κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινώσει νέες συνθήκες με τις οποίες φιλοδοξεί πως θα συνετίσει και τους τελευταίους που ακόμη δεν έχουν αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Άλλωστε πρωθυπουργός και κυβερνητικά στελέχη τονίζουν σε κάθε τους παρουσία πως αν οι πολίτες δεν συνεχίσουν να σέβονται τα μέτρα, η επιτυχημένη πορεία της χώρας απέναντι στην πανδημία θα πάει στράφι. Η απαγόρευση της κυκλοφορίας αναμένεται λοιπόν να ενταθεί το επόμενο διάστημα, με τις αρχές να επιβάλλουν νέους περιορισμούς ελπίζοντας πως αυτή τη φορά άπαντες θα τους σεβαστούν.

Τα μέτρα που εξετάζονται από τη κυβέρνηση

  1. Αύξηση προστίμου για άσκοπη κυκλοφορία
  2. Νέο όριο συναθροίσεων ( κάτω των 10 ατόμων)
  3. Αποκλεισμός δημόσιων χώρων
  4. Ειδική βεβαίωση εξόδου για ηλικιωμένους
  5. Πλαφόν εώς 2 sms ημερησίως
  6. Διαφορετικά χρονικά όρια μετακινήσεων
  7. Αστυνομικοί έλεγχοι σε εθνικές οδούς, λιμάνια, σταθμούς, στάσεις λεωφορείων
  8. Κλείσιμο των διοδίων
  9. Μετακίνηση εκτός δήμου, άπαξ, με βεβαίωση κατοικίας
  10. Κλειστές λειτουργίες τη Μεγάλη Εβδομάδα, σε επιλεγμένες εκκλησίες μητροπόλεων

Όλα τα παραπάνω εξετάζονται από τη κυβέρνηση προκειμένου οι αποφάσεις να παρθούν άμεσα προλαβαίνοντας τις γιορτές του Πάσχα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments