Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Σάββατο [4/04/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Σάββατο [4/04/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Σάββατο [4/04/20].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Σάββατο [4/04/20].

κριός

Μην φοβάσαι να μπεις σε μια έντονη συναισθηματική επικράτεια, αν συμπεριλαμβάνεται, σε μια ουσιαστική συζήτηση με το ταίρι σου. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να μιλήσετε ανοικτά μεταξύ σας και να διασφαλίσεις πως με το ταίρι σου θέλετε να έρθετε πιο κοντά ή ότι βρίσκεστε ήδη στην ίδια σελίδα. Μπορεί να υπάρξει μια μικρή διαμάχη! Αλλά θα είναι μικρό το τίμημα, για την πρόοδο της σχέση σας.

ταύρος

Μια συγκεκριμένη αλήθεια θα προκύψει σύντομα… και θα αφορά τη σχέση σου. Θα μπορούσε να είναι ένα βήμα που πρέπει να κάνεις, για να εξερευνήσεις νέες ρομαντικές σχέσεις ή σχέσεις, που ενισχύουν το παθιασμένο δυναμικό σου. Αν είσαι ενθουσιασμένη από αυτό που θα συναντήσεις, τότε δες το σαν σύνθημα, για να κάνεις ένα τολμηρό βήμα στο όνομα της αγάπης!

δίδυμοι

Αν έχεις κίνητρα, τότε υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εφαρμόσεις την παθιασμένη σου ενέργεια, θετικά και εποικοδομητικά. Δεν υπάρχει κανένα κακό στο να εξετάσεις τρόπους, ώστε να πραγματοποιήσεις κάποιο όραμά σου, αν κάνεις τις σωστές κινήσεις. Η φαντασία σου μπορεί να συνδυαστεί με την αποφασιστικότητά σου…με τους πιο υπέροχους τρόπους τώρα. Άφησέ τα και τα δύο να δουλέψουν, με μαγικό τρόπο.

zodia-love-erotas-zevgari4-1200x798

καρκίνος

Ίσως να μη νιώθεις πως πρέπει να απαιτήσεις προσοχή και αγάπη. Είναι όμως απαραίτητο να το κάνεις, αν θέλεις να έχεις το ένα από τα δύο…ή και τα δύο! Μόνο μια φορά αν ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτό που θέλεις, τότε ο σύντροφός σου, θα πάρει το μήνυμα για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σου. Και όχι μόνο αυτές.

λέων

Μια ρομαντική περιπέτεια κάνει την εμφάνισή της, αλλά η συνεργασία θα είναι αναπόσπαστο μέρος της. Ένας από τους δυο σας, δεν μπορεί να αναλάβει όλη την πρωτοβουλία για να μετατρέψει ένα κοινό σας όραμα, σε κάτι πραγματικό. Μαζί όμως, μπορείτε να φέρετε έμπνευση και πάθος στη σχέση σας! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να θυμηθείτε το παλιό ρητό για την ομαδική εργασία, που πραγματοποιεί το έργο των ονείρων.

παρθένος

Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, έχεις μια εξαιρετική ευκαιρία να σχεδιάσεις κάτι ιδιαίτερο, με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μην ξοδεύεις χρόνο αξιολογώντας ή ζυγίζοντας, τις επιλογές σου. Προσπάθησε να μην καθυστερήσεις την εμπνευσμένη δράση που θέλεις ν’ ακολουθήσεις, βάζοντας μόνη σου εμπόδια. Κάτι ευχάριστο και ενθουσιώδες περιμένει…αν σταματήσεις τις αναβολές.

ζυγός

Μια ειλικρινή στάση απέναντι στα ερωτικά σου, μπορεί να λειτουργήσει μαγικά στον τομέα της οικειότητας, αν παίξεις σωστά τα χαρτιά σου. Μπορείς να δημιουργήσεις μια αισθησιακή ατμόσφαιρα στη σχέση σου, αν αναδείξεις την παιχνιδιάρικη πλευρά σου. Αυτό θα είναι το εισιτήριό σου, για τη διαμόρφωση ή την ενίσχυση της εμπιστοσύνης ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, τώρα.

σκορπιός

Μια αποκάλυψη στα ερωτικά σου, θα είναι αυτό που περίμενες για να βελτιώσεις τις ερωτικές συνθήκες στη σχέση σου. Αυτό θα δημιουργήσει κι ένα θετικό κύμα στην ερωτική σου ζωή. Αν χρειάζεσαι μια έκρηξη χαρούμενης ενέργειας ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, τότε άφησέ τη να εμφανιστεί – και στη συνέχεια άφησέ τη, να λειτουργήσει με μαγεία!

τοξότης

Ένα νέο κύμα ενέργειας προσφέρεται τώρα στη σχέση σου. Αν είσαι πρόθυμη να το αξιοποιήσεις θετικά και εποικοδομητικά, τότε θα διαπιστώσεις ότι έχεις βρει νέους ή πιο ουσιαστικούς τρόπους για να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι, όπως και αυτά που αισθάνεσαι βαθιά μέσα σου. Αυτό που χρειάζεται, είναι ο ενθουσιασμός! Έτσι θα επιβεβαιώσεις το ταίρι σου, για το πόσο παθιασμένα τον πιστεύεις! zodia-love-erotas-zevgari-1200x801

αιγόκερως

Πιθανότατα θα έχεις κάποιες ιδέες για το πώς να εξελίξεις τη σχέση σου. Αυτός που αγαπάς ή θέλεις να έρθει πιο κοντά σου, ίσως έχει έναν μακρύ κατάλογο από ιδέες, για να συμβάλει. Μαζί θα διαπιστώσετε, ότι υπάρχουν τόσα πολλά που περιμένουν να εξερευνηθούν! Αν έχετε επίσης και κάποια ταλέντα…. τότε μπορείτε να τα εφαρμόσετε, άμεσα.

υδροχόος

Ακόμα κι αν γνωρίζεις ότι δεν υπάρχει έλλειψη κοινωνικών ευκαιριών, θα αποφασίσεις ότι ο χρόνος που περνάς με ένα συγκεκριμένο άτομο, είναι πολύ πιο ελκυστικός. Ενώ θα πρέπει κανονικά να πάρεις μια συνειδητή απόφαση για να πετύχεις μια ισορροπία, ανάμεσα στον έρωτα και τις φιλίες….τώρα δε θα ασχοληθείς καθόλου μ’ αυτό.

ιχθύες

Μπορεί να είναι μια εποχή, που ό,τι φαίνεται σίγουρο και σταθερό στα ερωτικά σου…τελικά είναι αβέβαιο και ασταθές… Και δε μπορείς να επισημάνεις γιατί συμβαίνει αυτό. Κάτι αναμφισβήτητα μετατοπίζεται στα ερωτικά σου. Άφησε τις αλλαγές, να προχωρήσουν λίγο περισσότερο. Γιατί θα συνειδητοποιήσεις, πως η ανασφάλεια ή η σύγχυση που νιώθεις τώρα….θα είναι σύντομη.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments