Αθλητισμός

WWE Μπακς Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι pregame «μάχες» του «Greek Freak» σε 25′

WWE Μπακς Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι pregame «μάχες» του «Greek Freak» σε 25′
WWE Μπακς Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ένα ιδιαίτερο βίντεο έφτιαξαν οι Μπακς με τη ρουτίνα της ομάδας πριν τα ματς, το οποίο περιλαμβάνει πολύ WWE.

WWE Μπακς Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τα “ελάφια” του Γιάννη Αντετοκούνμπο ήταν από τις κορυφαίες ομάδες του ΝΒΑ πριν ο κορωνοϊός πατήσει “stop” στις αναμετρήσεις της κορυφαίας μπασκετικής λίγκας. Δεν είναι όμως μόνο οι εμφανίσεις της ομάδας εντός παρκέ αλλά και η ρουτίνα της πριν πατήσει σε αυτό.

Αυτό φρόντισαν να δείξουν στην κόσμο οι ιθύνοντες του κλαμπ κάνοντάς τον να ξεχαστεί για λίγο εν μέσω πανδημίας.

Η παρέα του “Greek Freak” λοιπόν εκτός από το εξαιρετικό ρεκόρ 53-12 που μετρούσε στο ΝΒΑ αποδεικνύει με κάθε τρόπο ότι είναι μια μεγάλη παρέα. Πριν από κάθε παιχνίδι, από την αρχή της σεζόν καθιερώθηκε η ρουτίνα της επίδειξης WWE, ήτοι της προσομοίωσης επαγγελματικής πάλης, με τον Γιάννη πρωταγωνιστή και πρωταθλητή με ζώνη και τον Ρόμπιν Λόπεζ στο ρόλο του θύματος.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με το ξεκαρδιστικό pregame των Μπακς, που έκανε θραύση φέτος και θα καταλάβετε:

Εν τω μεταξύ, ο Γιάννης ανυπομονεί να επιστρέψει στη δράση. “Θα επιστρέψουμε σύντομα” έγραψε σε χαρακτηριστική δημοσίευσή του, θέλοντας να εκφράσει έτσι την ελπίδα επιστροφής στο παρκέ του ΝΒΑ, την ώρα που είναι θολό το μέλλον της φετινής σεζόν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments