Διεθνή

Κορωνοϊός Βρετανία νεκροί: 621 νέοι θάνατοι σε 24 ώρες – 4.934 συνολικά

Κορωνοϊός Βρετανία νεκροί: 621 νέοι θάνατοι σε 24 ώρες – 4.934 συνολικά
Κορωνοϊός Βρετανία νεκροί: Ακόμη 621 θύματα πενθεί η Βρετανία από τον κορωνοϊό, με τον συνολίκό αριθμό των πολιτών που έχουν χάσει τη ζωή τους να ανέρχεται πλέον σε 4.934.

Κορωνοϊός Βρετανία νεκροί: Ακόμη 621 άνθρωποι έχασαν τις ζωές τους τις τελευταίες 24 ώρες από τον κορωνοϊό στη Βρετανία, σύμφωνα με το Reuters, που επικαλείται στοιχεία από το υπουργείο Υγείας της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των νεκρών στη χώρα ανέρχεται πλέον σε 4.934. Ταυτόχρονα, αξίζει να σημειωθεί πως ο αριθμός των κρουσμάτων που έχει επιβεβαιωθεί συνολικά υπολογίζεται σε 47.806.

Φορέας του ιού και η σύντροφος του Μπόρις Τζόνσον:

Η μνηστή του Μπόρις Τζόνσον, Κάρι Σίμοντς, που είναι και έγκυος, έκανε γνωστό πως εδώ και μερικές μέρες, διαθέτει συμπτώματα του κορωνοϊού, όμως αισθάνεται καλά στην υγεία της. «Έχω περάσει την περασμένη εβδομάδα στο κρεβάτι με τα βασικά συμπτώματα του COVID-19. Μετά από επτά ημέρες ανάπαυσης αισθάνομαι πιο δυνατή», υπογράμμισε η κ. Σίμοντς νωρίτερα σήμερα. Στη συνέχεια πρόσθεσε πως η εγκυμοσύνη ενώ είσαι φορέας του κορονοϊού, είναι προφανώς ανησυχητική και παρακίνησε και άλλες έγκυες γυναίκες, να διαβάσουν προσεκτικά και να ακολουθήσουν τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών, οι οποίες είναι «πολύ καθησυχαστικές».

Βασίλισσα Ελισάβετ: Διάγγελμα προς τον λαό

Με μαγνητοσκοπημένο διάγγελμα η Βασίλισσα Ελισάβετ σήμερα θα απευθυνθεί στους Βρετανούς που δοκιμάζονται από την ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού. Το μήνυμά της θα μεταδοθεί μέσω των τηλεοπτικών δικτύων και ραδιοφώνων. Η Βασίλισσα Ελισάβετ, 93 ετών, μαγνητοσκόπησε το διάγγελμα από το παλάτι του Ουίνδσορ, όπου βρίσκεται σε απομόνωση, μαζί με τον δούκα του Εδιμβούργου, Φίλιππο, από τις 19 Μαρτίου.

Αναμένεται να μεταφέρει τα μηνύματα του πρίγκιπα της Ουαλίας, Καρόλου, και του δούκα του Κέιμπριτζ, Ουίλιαμ, και να αποτίσει φόρο τιμής στους εργαζόμενους του Εθνικού Συστήματος Υγείας. “Η Μεγαλειότατη, Βασίλισσα Ελισάβετ, μαγνητοσκόπησε ένα ειδικό μήνυμα για το Ηνωμένο Βασίλειο και την Κοινοπολιτεία σχετικά με το ξέσπασμα του κορωνοϊού. Το τηλεοπτικό διάγγελμα θα στις 20:00 (ώρα Αγγλίας) την Κυριακή, 5 Απριλίου του 2020″, τόνισε σε ανακοίνωσή του το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments