Lifestyle

Η Ρία Αντωνίου ντύθηκε νοσοκόμα στέλνοντας μήνυμα συμπαράστασης στους Ιταλούς

Η Ρία Αντωνίου ντύθηκε νοσοκόμα στέλνοντας μήνυμα συμπαράστασης στους Ιταλούς
Το εκτυφλωτικό μοντέλο ανέβασε μια από τις «ομορφιές» της στο Instagram με σκοπό να κάνει τους γείτονες να ξεχάσουν για λίγο το δράμα τους.

Η Ιταλία ήταν από τις πρώτες χώρες που αντίκρισαν το κακό πρόσωπο της πανδημίας του κορωνοϊόυΟι γείτονες δυστυχώς καθημερινά δεν σταματούν να μετρούν θύματα με τον φονικό ιό να τσακίζει όλο και περισσότερο το εθνικό σύστημα υγείας. Οι Ιταλοί εδώ και εβδομάδες έχουν τηρήσει στο ακέραιο τα έκτακτα μέτρα της κυβέρνησης μένοντας σπίτι ωστόσο η «καταιγίδα» δεν λέει να κοπάσει.

Αρκετοί σελέμπριτι έχουν πάρει πρωτοβουλία να ενθαρρύνουν με τον δικό τους τρόπο τόσο τους Ιταλούς πολίτες όσο τους υγειονομικούς οι οποίοι δίνουν ασταμάτητα τιτάνια μάχη προκειμένου να τερματίσουν το μαρτύριο. Η δικιά μας, Ρία Αντωνίου, γνωστή για το πανέμορφο κορμί της και το ταμπεραμέντο της προσπάθησε μέσω Instagram να συμπαρασταθεί στους ανθρώπους δίνουν τον εαυτό τους προκειμένου να σώσουν τη ζωή συνανθρώπων τους.

Με ένα τολμηρό ποστ στο Instagram και το μήνυμα «Μείνετε συγκεντρωμένοι και μην τα παρατάτε» η Ελληνίδα θέλησε να δηλώσει παρούσα στη μάχη κατά της πανδημίας. Η φωτογραφία άκρως αισθησιακή αλλά παράλληλα αρκετά σεμνή για τα δεδομένα της Ρίας.

Η Ελληνίδα έχει συνηθίσει σε άκρως τολμηρές φωτογραφίες όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται μακριά από την Ελλάδα. Με αυτόν τον τρόπο μάλιστα έχει καταφέρει να αποκτήσει φανατικό κοινό στην Ιταλία, με τους γείτονες πλέον να τη θεωρούν δικό τους άνθρωπο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments