Αθλητισμός

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος Ολυμπιακός: Στο «μάτι» κυπριακών συλλόγων ο Έλληνας επιθετικός

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος Ολυμπιακός: Στο «μάτι» κυπριακών συλλόγων ο Έλληνας επιθετικός
Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος Ολυμπιακός: Η στασιμότητα των αγωνιστικών υποχρεώσεων «φουντώνει» μεταγραφικά σενάρια με ένα από αυτά να εμπεριέχει το όνομα του επιθετικού των «Ερυθρόλευκων» και δύο εκ των μεγαλύτερων συλλόγων της Κύπρου.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος Ολυμπιακός: Την ώρα που η πανδημία έχει σκεπάσει τα πάντα στο διάβα της, τα σενάρια για μεταγραφές παικτών της ομάδας του Πειραιά δίνουν και παίρνουν. Το άκρως επιτυχημένο σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς είναι περιζήτητο, με αρκετούς να μπαίνουν στο κάδρο μεγάλων ομάδων της Ευρώπης.

Αυτό ισχύει ακόμη και για αυτούς που δεν έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη φετινή πορεία της ομάδας του Πορτογάλου. Τρανό παράδειγμα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, με τον επιθετικό του Ολυμπιακού, όπως αναφέρει ο κυπριακός Τύπος να μπαίνει στη λίστα δύο εκ των μεγαλύτερων ομάδων της χώρας.

Ο έμπειρος επιθετικός πραγματοποιεί μια περίεργη χρονιά, καθώς αυτή ξεκίνησε βρίσκοντας τον τραυματία. Η συνέχει ήταν ενθαρρυντική καθώς με την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους έδειξε με το καλημέρα πως μπορεί να ανταποκριθεί στο πλάνο του προπονητή του. Τώρα μαζί με τους συμπαίκτες του παραμένουν στάσιμοι, μιας και η πανδημία έχει «παγώσει» τα πάντα στο διάβα της σταματώντας μέχρι νεοτέρας κάθε αγωνιστική υποχρέωση τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη.

Οι ενδιαφερόμενοι όπως αναφέρεται από το ρεπορτάζ είναι άκρως ικανοποιημένοι από τη παρουσία του παίκτη και θεωρούν πως μπορεί να σταθεί και με το παραπάνω στο εγχώριο πρωτάθλημα. Μάλιστα αμφότεροι έχουν ήδη χτυπήσει τη πόρτα του Ολυμπιακού, προκειμένου να μάθουν τις προθέσεις τόσο του συλλόγου όσο και του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments