Αθλητισμός

Πέθανε ο Ράντομιρ Άντιτς

Πέθανε ο Ράντομιρ Άντιτς
Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, καθώς πριν από λίγο έγινε γνωστό πως ο σπουδαίος Σέρβος προπονητής, Ράντομιρ Άντιτς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών.

Παγκόσμια συγκίνηση για τον θάνατο του εμβληματικού Ράντομιρ Άντιτς. Ο Σέρβος προπονητής αποτελεί μια από τις δόξες του ποδοσφαίρου στα Βαλκάνια, με την εμβέλειά του να σκεπάζει και το ισπανικό ποδόσφαιρο έχοντας παρουσία σε όλες τις υπερδυνάμεις της Ιβηρικής.

Ο εκλιπών ο οποίος ήταν μοναδικός προπονητής στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ο οποίος έχει καθίσει στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, της Μπαρτσελόνα και της Ατλέτικο Μαδρίτης, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 72 ετών.

Ο Σέρβος τεχνικός συνέδεσε το όνομα του κυρίως με το θρυλικό νταμπλ των ροχιμπλάνκος την σεζόν 1995-96, έχοντας περάσει από τον πάγκο από πλήθος ισπανικών ομάδων (Σαραγόσα, Ρεάλ Μαδρίτης, Οβιέδο, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Θέλτα).Για δύο χρόνια (2008-2010) διετέλεσε προπονητής της Εθνικής Σερβίας, ενώ κόλλησε τα τελευταία του προπονητικά ένσημα στην Κίνα, με τον ίδιο τα τελευταία χρόνια να εργάζεται ως σχολιαστής σε διάφορα Μέσα στην Ισπανία.

Η ανάρτηση της Ατλέτικο Μαδρίτης και ο αποχαιρετισμός των «Ροχιμπλάνκος»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments