Ελλάδα

Ξάνθη κακοκαιρία: Φορτηγά ανατράπηκαν στη μέση του δρόμου από τους θυελλώδεις ανέμους

Ξάνθη κακοκαιρία: Φορτηγά ανατράπηκαν στη μέση του δρόμου από τους θυελλώδεις ανέμους
Ξάνθη κακοκαιρία: Η Τροχαία δεν σταμάτησε να δέχεται κλήσεις για φορτηγά που είχαν βγει από τον δρόμο και είχαν αναποδογυρίσει σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου.

Ξάνθη κακοκαιρία: Η κακοκαιρία και οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν στην περιοχή από το βράδυ του Σαββάτου (4/4) είχαν ως τραγική συνέπεια μια σειρά από καταστροφές τόσο μέσα στην πόλη όσο και στον κάμπο της Ξάνθης. Οι θυελλώδεις άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή ήδη από το βράδυ του Σαββάτου είχαν ως συνέπεια μια σειρά από καταστροφές τόσο μέσα στην πόλη όσο και στον κάμπο της Ξάνθης. Ταυτόχρονα, η Τροχαία δεν σταμάτησε να δέχεται κλήσεις για φορτηγά που είχαν βγει από τον δρόμο και είχαν αναποδογυρίσει σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το xanthinea.gr, ανατροπές φορτηγών σημειώθηκαν στην Εγνατία Οδό Ξάνθης Κομοτηνής, στο Σέλερο, στο Κουτσό, στη ΣΕΒΑΘ αλλά και λίγο έξω από τα Βεφέικα. Οι οδηγοί των φορτηγών φαίνεται πως έχασαν τον έλεγχο λόγω των θυελλωδών ανέμων με αποτέλεσμα τα οχήματά τους να εκτραπούν της πορείας τους και να ανατραπούν. Σε όλες τις περιπτώσεις των τροχαίων καταγράφονται μόνο υλικές ζημιές.

Υπενθυμίζεται πως σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχουν κηρυχθεί από το βράδυ της Κυριακής μεγάλες περιοχές της Μαγνησίας και των Σποράδων, από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, έπειτα από αίτημα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, λόγω των καταστροφών που προκάλεσε το κύμα κακοκαιρίας, το οποίο πλήττει την περιοχή.

Μετά τη Σκιάθο, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν η Σκόπελος στις Σποράδες και μεγάλες περιοχές του Πηλίου, όπως ο Δήμος Νοτίου Πηλίου και ο Δήμος Ζαγοράς-Μουρεσίου. Στη Σκόπελο, κυρίως στο δυτικό τμήμα του νησιού, η καταιγίδα ήταν σφοδρή κατά τη διάρκεια της νύχτας, διήρκησε περίπου 5 ώρες και επλήγησαν κυρίως η Γλώσσα, το Λουτράκι, το Έλιος, αλλά και η Χώρα. Το ύψος του βρόχινου νερού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, έφθασε τα 67mm.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments