Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Εμπρηστική επίθεση σε οχήματα κούριερ

Θεσσαλονίκη: Εμπρηστική επίθεση σε οχήματα κούριερ
Θεσσαλονίκη: Στόχος εμπρηστικής επίθεσης έγιναν δύο οχήματα κούριερ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με τον δράστη μάλιστα να καταγράφεται από κάμερες.

Θεσσαλονίκη: Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής όταν άγνωστος επιχείρησε να κάψει δύο οχήματα εταιριών κούριερ στην οδό Αγίου Δημητρίου, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το thestival.gr, στις 22:40, ο δράστης που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του τοποθέτησε στο δεξί μπροστά λάστιχο του κάθε οχήματος πλάκες παραφίνης.

Στη συνέχεια τις άναψε με αναπτήρα.

Ωστόσο, χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής η φωτιά προκάλεσε περιορισμένης έκτασης φθορές στα δύο οχήματα. Να σημειωθεί πως σύμφωνα με την ίδια πηγή οι κινήσεις του δράστη καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας καταστήματος.

Για το περιστατικό έχει ξεκινήσει η διενέργεια προανάκρισης από την Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Αστυνομικές πηγές εκτιμούν πως η ενέργεια οφείλεται σε άτομο του αντιεξουσιαστικού χώρου και τη συνδέουν με τις καταγγελίες για αισχροκέρδεια στα κόστη αποστολής από εταιρεία κούριερ.

 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments