Διεθνή

Κορωνοϊός Μαυροβούνιο: H κυβέρνηση αγόρασε δεκαεπτά τόνους ιατρικού εξοπλισμού

Κορωνοϊός Μαυροβούνιο: H κυβέρνηση αγόρασε δεκαεπτά τόνους ιατρικού εξοπλισμού
Κορωνοϊός Μαυροβούνιο: Προς αντιμετώπιση της πανδημίας η κυβέρνηση αγόρασε 1 εκατομμύριο μάσκες, 20.000 ιατρικές στολές, 15.000 γυαλιά, 3.000 τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού και 20 υπερσύγχρονους αναπνευστήρες.

Κορωνοϊός Μαυροβούνιο: Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η οποία δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης του Μαυροβουνίου δεκαεπτά τόνοι ιατρικού εξοπλισμού, αξίας περίπου δύο εκατομμυρίων ευρώ, έφθασαν στην Ποντγκόριτσα λόγω της φονικής πανδημίας. Ειδικότερα, η κυβέρνηση του Μαυροβουνίου προχώρησε στην αγορά του ιατρικού εξοπλισμού, ο οποίος περιλαμβάνει πάνω από ένα εκατομμύριο προστατευτικές μάσκες, 20.000 ιατρικές στολές προστασίας, 15.000 προστατευτικά γυαλιά, 3.000 τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού και 20 υπερσύγχρονους αναπνευστήρες.

Ο υπουργός Υγείας του Μαυροβουνίου καλεί όλους του πολίτες να μείνουν στα σπίτια τους και να τηρούν τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση της χώρας.

Συγκεκριμένα ο υπουργός Υγείας του Μαυροβουνίου Κενάν Χράποβιτς επανέλαβε την ανάγκη τήρησης όλων των μέτρων περιορισμού που έχουν επιβληθεί, διότι, όπως είπε, «όλος αυτός ο εξοπλισμός δεν μπορεί και δεν θα είναι αρκετός για την καταπολέμηση του κορονοϊού, εάν δεν συμμορφωνόμαστε με τις εντολές και τις συστάσεις των υγειονομικών αρχών. Πρέπει να μείνουμε στα σπίτια μας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments